17 kép, ami bemutatja, milyen váratlan dolgok fordulhatnak elő egy repülőgépen.

- Hirdetés -

A repülőgép egy olyan közlekedési eszköz, ami sokkal könnyebben és gyorsabban elvisz minket az úticélunk végére. Viszont van néhány hátulütője ennek az utazási formának, mégpedig az, hogy nagyon sok ember van a fedélzeten és nehéz mindenkivel megtalálni a közös hangot. Ha utaztál már repülővel akkor tudod, hogy milyen problémák üthetik fel a fejüket, például hangoskodó és síró gyermekek, hosszú hajú egyének, akik hátradobják a hajukat és ezzel eltakarják a monitorodat és még sorolhatnánk. A mostani cikkünkben olyan fotókat szedtünk össze, melyek bemutatják, hogy milyen váratlan dolgok fordulhatnak elő egy repülőút során.

1, Seattle-ből New Yorkba tartottam repülővel, mikor megpillantottam ezeket a gyerekeket. Fogalmam sincs kik ők, csak annyit tudok, hogy a középső ülés az enyém.

2, Amikor a LOST című sorozat egyik színésze ül melletted a repülőn jogosan aggódhatsz, hogy odaérsz-e egyáltalán az úticélod végére.

- Hirdetés -

3, A nővérem felébredt a repülőn és erre lett figyelmes, ahogy kinyitotta a szemét. Szerintem Ő Annabelle visszatért egy másik testben.

4, A kisfiam megpróbált elaludni a repülőn, de a mögöttünk lévő két nő olyan hangosan beszélt, hogy képtelen volt rá. Ilyen arcot vágott, mikor lefényképeztem.

5, A repülőn valaki bekapcsolta a légkondit, de ahelyett, hogy hideg levegő jött volna füst jött ki.

- Hirdetés -

6, Úgy látszik senki sem mondta neki, hogy a repülőn lévő WC kicsi.

7, Nincs itt semmi különös csak néhány pingvin fel-alá sétál a repülőn.

8, Ha online foglalod le a helyed kiválaszthatod, hogy milyen menüt szeretnél enni a gépen. Én a vegetáriánusat választottam és ezt kaptam.

- Hirdetés -

9, Ez a férfi fél órán át fészkelődött a székében, hogy el tudjon aludni. A következő pillanatban már azt láttam, hogy a székek alatt fekszik és alszik. Kb. egy órája meg se mozdul.

10, 125 dolcsit fizettem azért, hogy ablak mellett ülhessek. Mikor odasétáltam a helyemre ez a látvány fogadott:

11, Hulk Hogan is azon a repülőn utazott, amelyiken én. Ennél jobban még sohasem éreztem magam biztonságban.

12, Ebből tudod biztosan, hogy az előtted lévő ülésen kisgyerek foglal helyet.

13, Ma egy olyan repülőn utaztam, amin nem voltak utasok. Azért ez nagyon para volt. Olyan volt, mint valami fantom járat.

14, A légiutaskísérő többször szólt a fiamnak, hogy kapcsolja ki a készülékét. Úgy látszik szegénynek fogalma sincs arról, hogy ez nem elektronikai eszköz.

15, Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki úgy gondolja, hogy az ablak rögzítésének módja nem igazán biztonságos.

16, A légiutaskísérő pont a legjobb pillanatban állította meg a felvételeket. Ha nem tudnám, hogy minden rendben azt hinném, hogy valami óriási probléma van.

17, Ugye ez a szörnyűség nem csak velem fordul elő?

Ti milyen dolgokat tapasztaltatok meg már repülés során?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!