19 évesen férfivá műtette magát, majd rájött, hogy mégsem jó így…

Megosztás

- Hirdetés -

Amikor Issa Ismail 19 éves volt, bejelentette, hogy transznemű. Úgy döntött, hogy férfiként szeretne tovább élni. Így hát nekiállt tesztoszteront szedni. A michigani fodrász hat éven keresztül szedte a hormonokat, aminek hatására kialakultak bizonyos férfias nemi jellegek. Mélyebb hang, testszőrzet, izomnövekedés. A tesztoszteron-kúra után jöhetett a műtét…

e 9 19 évesen férfivá műtette magát, majd rájött, hogy mégsem jó így...

A tesztoszteron hatására a zsír eloszlott a testében. A kebleiről, a csípőjéről, így az egész megjelenése megváltozott.

2016-ban, egy műtét során eltávolították a kebleit.

Öt évvel később azonban történt valami…

A lány elkezdett depresszióval küzdeni. Rájött, hogy nem boldog férfi testben.

2021 februárjában úgy döntött, hogy visszaállítja a női nemét. Teljesen leállt a tesztoszteron terápiával.

Issa az internetet használta arra, hogy megossza a tapasztalatait, remélve, hogy segíthet másokon, akik a nemükkel küszködnek, és bizonytalanok az átállásban.

„A harmadik-negyedik év után a depresszió érzése egyre erősebb lett. Az az érzés dübörgött bennem, hogy nem akarok életem végéig hormonokat szedni…”

„A tesztoszteron egy nagyon erős hormon. Sokként éltem meg, ahogy változott a testem. A szőr, az alkat. Hihetetlen és egyben ijesztő is…”

„A legjobb tanács, amit adhatok az átállással vagy az átmenet megszüntetésével kapcsolatban, hogy hallgass önmagadra, és kövesd az intuíciódat, a szívedet és a belső érzéseidet.”

„Az, hogy a hormonok nem jelentették az élethosszig tartó utat az én számomra, még lehet, hogy a következő ember számára ez a helyes döntés. Szeretnék segíteni mindkét oldalnak.”

- Hirdetés -

Issa azonnali megkönnyebbülést érzett, amikor úgy döntött, hogy abbahagyja a tesztoszteront, és tudta, hogy önmagára kell hallgatnia.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!