21 rendkívül különleges pillanat, amit Te sem felejtenél el egész életed során!

- Hirdetés -

Mindannyiunknak van egy olyan pillanat az életünkben, ami valóban emlékezetes. Házassági évforduló, gyermekvállalás és hihetetlen utazások. A gyűjteményben lévő emberek megosztották a legboldogabb és a legkülönlegesebb pillanataikat, amire nagyon sokáig fognak emlékezni. Úgy véljük, helyesen tették, hogy megosztották ezeket a pillanatokat a többi emberrel, mert így megtapasztalhatják az emberi hozzáállás pozitív doglait, tapasztalatait.

Íme 21 csodás kép, ami valami boldog emlékhez köthető az életben.

„Ismerd meg a sushiet. A barátom találta egy sikátorban, nagyon keservesen sírt, miközben sétálgatott az utcán. Hazavitte és most már minden rendben.”

- Hirdetés -

„Adam Sandler ott volt a barátom hétvégén tartott esküvőjén!”

- Hirdetés -

„A 3 éves kisfiam és 89 éves nagymamája együtt fogták ki életük első halát.”

„A férje több ezer mérföldnyire van tőle, hogy védje a hazáját. Ez a kép minden érzelmet elmond kettejük kapcs

- Hirdetés -

„Ő itt Harry kivánj nagyon boldog első születésnapot ennek a nagyon édes kis süninek.”

„590 nap után végre örökbe fogadhattuk a kislányunkat.”

Amikor az emberek összefognak. A férfi, hálát adott a többi embernek, hogy nem tépték le a plakátját, mikor a macskáját kereste.

„Ő a barátom, Penny. A saját szívét tartja a kezében. Ugyanis túlélte a rákot ami, megbénította a szívét, a reményt viszont soha nem vesztette el.”

„Takarítottam a nagyapám fészerében és felfedeztem a mini padot, amit a nagyapám 20 évvel ezelőtt hegesztett nekem, így 5 éves koromban együtt tudtam dolgozni apámmal. Nincsenek szavak, melyek le tudnák írni azt, mennyit jelent ez nekem.”

„A mamám kapott egy kiscicát 2 héttel az új kutya befogadása után. Nem tudta, hogy fognak egymással kijönni, de egy hete ezt a képet küldte.”

„A barátnőm, aki egy gyönyörű modell, mosolyogva pózol első poszterén, ami a Broadwayen található!”

„Több mint 10 évet vártam egy kutyára, és egy kertesházra. Két évig próbálkoztunk a kisbabával, majd végül született egy lányunk. A múlt hónapban lettem a világ legboldogabb embere. ”

„63 éves vagyok, és végül eljutottam Izlandra!”

„102 éves nagymamám a négyéves dédunokája együtt ünneplik a magyi születésnapját.”

„48 éves vagyok, és kiderült, hogy van egy 32 éves fiam. Ma találkozhattam vele. ”

„Nem igazán tudom, hogyan kell varrni, de a lányom készített egy rajzot, amire nagyon büszke volt, így megvalósítottam számára a rajzot.”

„Elvégeztem a villamosmérnöki kart mesterszakon. Itt van az összes jegyzetem, feladatom és tesztem, az elmúlt 2 évből.”

„Nemrég megkértem a barátnőm kezét, a hegy tetején! Igent mondott.”

„60 dollárt költöttem, hogy Isztambulból Kappadókia-ba repüljek. Megérte.”

Vettem egy házat és találkoztam a szomszéddal. Nagyon barátságos fiú.

„Az édesanyám és az apám nemrég ünnepelte a 25. házassági évfordulójukat, és úgy döntöttek, újrafotózzák az egyik esküvői képüket.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!