3 csillagjegy, aki boldogabb szingliként…

Megosztás

- Hirdetés -

Sokan katasztrófaként élik meg az egyedüllétet, magányt. Mások viszont így érzik igazán jól magukat. Te melyik csoportba tartozol?

Szeretünk szerelmesnek lenni, szeretünk párkapcsolatban élni. Legalábbis a legtöbbünk. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akik párkapcsolat nélkül is ugyanolyan boldogok és elégedettek. Nem feltétele a boldogságuknak. Melyek ezek a csillagjegyek?

being alone without being lonely 3 csillagjegy, aki boldogabb szingliként...

VÍZÖNTŐ

Szereti a családot és rajong a partneréért, gyermekéért, azonban ugyanúgy szereti az énidőt. Nagyon magának való típus. Nem kesereg akkor sem, ha válás van terítéken. Sokkal jobban viseli ezeket a dolgokat, mint mások. Neki egy párkapcsolatban is szüksége van arra, hogy egyedül lehessen. Filmnézés, sportolás, videójáték…bármi. Sokszor érzi úgy a vízöntő párja, hogy jobban szereti a szabadságát, mint a társát…

- Hirdetés -
GettyImages 480663639 566ad9db3df78ce161594b7b 3 csillagjegy, aki boldogabb szingliként...

NYILAS

Nagyon szabadságszerető. Irányítani is szeret. Fontos számára az egyenjogúság, amit kifejezetten megkövetel magának. Szeret párkapcsolatban élni, de ugyanúgy kell neki az énidő. Egy nyilasnak sosem szabad megmondani, hogy mit csináljon. Alkalmazkodik, de a dirigálástól feláll a szőr a hátán. Ilyenkor kezébe veszi az irányítást. Jobban szeret randevúzni, mint elköteleződni. Hajlamos megfutamodni ha valaki túl szoros kapcsolatra vágyna vele.

7ce679ce 0b02 11e6 9193 d7b8f3a11d8b 3 csillagjegy, aki boldogabb szingliként...

IKREK

Két lélek egy testben. Ezzel nem mindenki tud együtt élni. Nehéz a természete, ugyanis gyakran és hirtelen vált hangulatot. Még a partnere sem tudja, hogy épp mire vágynak az ikrek párja. Hogy őszinték legyünk, még önmaga sem… Döntéseit mindig több szempont szerint hozza. Vizsgálódik. Ha valaki bele akar szólni, akkor az már számára túl sok. Zűrzavar. Meggyőződése, hogy mindig igaza van, így sokszor jobbnak látja, ha egyedül marad…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!