3 csillagjegy, akik képtelenek kimutatni a valódi érzéseiket

Megosztás

- Hirdetés -

Mélyen éreznek, csak ezt képtelenek kimutatni…

kep 2023 05 17 163655223 3 csillagjegy, akik képtelenek kimutatni a valódi érzéseiket

MÉRLEG

A mérleg nem valami jó a párkapcsolati konfliktusok kezelésében. Ha másokról van szó, akkor bámulatosan használja a diplomáciai érzékét, azonban ha a saját bajait kell megoldania, zátonyra fut. Az érzéseivel nem tud mit kezdeni. Inkább az önsajnálatba menekül, ugyanis a veszekedések az egóját sértik. Nem akarja elismerni, hogy mennyire bosszantják és bántják a lelkét a konfliktusok. Békés, türelmes csillagjegy, aki sokat tűr, de ha robban a bomba…meneküljön ki merre lát. Ő sem szeret kikelni magából, ezért inkább elrejti a valódi érzéseit.

kep 2023 05 17 163707159 3 csillagjegy, akik képtelenek kimutatni a valódi érzéseiket

SKORPIÓ

A lelkébe szorulhat a rosszindulat. Féltékeny típus, aki folyton félreérthető helyzetekbe sodorja magát. Nem szereti ha kérdőre vonják. Gyanakvó és nehezen bízik másokban. Az ő bizalmát szó szerint ki kell vívni. Még, ha nagyon közel enged is ott maradnak a szívébe a kételyek. Ezért sem nyílik meg egykönnyen. Nagyon tud szeretni, de gyűlölni is. Sokkal jobban látszik rajta, ha haragos, mintha szerelmes…

- Hirdetés -
kep 2023 05 17 163726470 3 csillagjegy, akik képtelenek kimutatni a valódi érzéseiket

VÍZÖNTŐ

Szó szerint menekül az érzelmektől, a mély kötődéstől. Nem képes a saját érzéseit értelmezni. Mélyen tud szeretni, csak nem tudja kimutatni. Nem színlel, mégis olyan, mintha hideg lenne, mint egy kő. Ha ki akarod húzni belőle, hogy valljon színt, mennyire szeret, inkább leharapja a fejed. Inkább elpoénkodja, amitől nem érzed őszintének. Nagyon nehéz megnyitni az érzéseit. Inkább fogadd el olyannak, amilyen. Jó fej ő, és szeret is, csak a maga módján.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!