3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

- Hirdetés -

A szerelem fantasztikus, eufórikus érzés, amelyet sokan sokféleképpen élünk meg. Egyesek szerint szerelem nélkül nem is érdemes élni, hiszen olyan nagyszerű dolgokra képes motiválni minket, illetve olyan erőt ad, hogy még a legnehezebb feladatokba is bátran belevágunk.

kep 2022 04 18 205027734 3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

De ahány ember, annyi szokás, érzés, habitus stb. Vannak, akik számára a szerelem puszta hóbortos ábránd. Vagy valami olyasmi, ami jó helyen van a romantikus filmekben és kész. Egyes csillagjegyek nagyon nehezen esnek szerelembe. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem, vagy soha…de a tökéletes partner kell hozzá. Vagy legalábbis elég ha ő azt hiszi, hogy tökéletes.

kep 2022 04 18 205042406 3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

SKORPIÓ

A skorpió a végletek embere. Szeretnek vagy utálnak. De beleszeretni nagyon nehezen tudnak bárkibe is. Nem az a fajta, aki első látásra lángra lobban a szerelemtől. Ez számára egy lassú folyamat. Ha azonban sikerül elérni, hogy egy skorpió szerelmes legyen, az egy életre is szólhat.

kep 2022 04 18 205122935 3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

BIKA

Szereti, ha szeretik. Eltudja hitetni, hogy ugyanazt érzi mint a másik és viszonozza az érzéseket, de csalódhat az, aki egy bikába szerelmes. Jobban szereti a felszínes, könnyed kapcsolatokat. Nehezen adják a szívüket.

- Hirdetés -
kep 2022 04 18 205136179 3 csillagjegy, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek

KOS

Makacs, önfejű. A szerelemben is ilyen. Ha ő kijelenti, hogy nem lesz szerelmes, akkor nem lesz az. Nehéz őt meggyőzni bármiről is, amiről ellentmondó véleménye van. Meg kell várni, hogy ő maga jöjjön rá arra, hogy tévedett. Az biztos, hogy tud szereti. Nagyon is. De nem akárkit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!