3 csillagjegy, akinek március hozza el az igaz szerelmet! Na kik a szerencsések???

Megosztás

- Hirdetés -

Na kik a szerencsések??? Te a szerencsés csillagjegyek között vagy?

kep 2023 02 24 134527302 3 csillagjegy, akinek március hozza el az igaz szerelmet! Na kik a szerencsések???

SZŰZ

Tudjuk, hogy nem szeretsz kockáztatni, de most jó lenne. Szereted a biztonságot, a kiszámíthatóságot, de ki kellene lépni a komfortzónádból. Nyisd meg a szívedet, és engedd meg, hogy átjárja a szívedet-lelkedet az öröm és a boldogság. A Mars és a Vénusz fényszögének köszönhetően rálelhetsz a boldogságra. A lényeg, hogy ha valaki elhív Téged valahova, akkor tessék megindulni. A TV, a kedvenc könyved, a kismacskád megvárnak. Ez csak rajtad áll. Ha otthon ülsz bekuckózva, ne számíts arra, hogy becsenget hozzád!

kep 2023 02 24 134537720 3 csillagjegy, akinek március hozza el az igaz szerelmet! Na kik a szerencsések???

SKORPIÓ

Nem könnyű Veled. Szereted tudni, hogy mikor, mi és miért történik. A Vénusz most számodra a párkapcsolat megerősítését jelenti. Magyarán, ha van valakid, akkor ez lesz a Ti hónapotok. Szerintem használjátok ki. Ha minden oké, akkor ne csak a TV előtt üljetek. Mozduljatok ki, mert most minden jó lesz és a közös élmények erősítik meg a kapcsolatokat… Tessék élni a lehetőséggel.

- Hirdetés -
kep 2023 02 24 134547063 3 csillagjegy, akinek március hozza el az igaz szerelmet! Na kik a szerencsések???

BAK

Most fogod igazán magabiztosnak és erősnek érezni magad. A Mars jár a jegyedben és ez komoly hatással lesz az énképedre. Mind tudjuk, hogy a magabiztosság vonzó mindkét nem esetében. Erre fognak majd felfigyelni Veled kapcsolatban. Még egy belangyult párkapcsolat is felpöröghet, ha látja a párod, hogy kiállsz magadért és sugárzik belőled az erő!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!