40 megdöbbentő tény a női nemről, ami valójában teljesen igaznak bizonyult!

- Hirdetés -

A nőknek nagyon vicces élete van, tele van örömmel, bánattal, szerelemmel… stb. A férfiaknak nincsenek annyi érzelmeik, mint a nőknek, ezért nem is tudják olyan jól megérteni egymást. A nő vágyik a feltétel nélküli szeretetre és az odaadásra, a férfiak pedig a testi kontaktusra, arra, hogy legalább egyszer elismerik a nők, hogy igazuk van.

Mi, most összeszedtünk néhány pontot, ami tökéletesen bemutatja, a női nemet.

1. A nők pénztárcája a pillanat tört része alatt képes kiürülni, amiatt mert, amikor elmennek bevásárolni, sok mindenen meg akad a szemük, és üres tárcával térnek haza.

- Hirdetés -

2. Amikor a nők pár napra elutaznak minden eshetőségre próbálnak felkészülni, ha jó idő lesz, ha rossz. Ezért mindenféle nadrágot és felsőt képesek belenyomorgatni a bőröndbe. A férfiak ezzel szemben csak 2-2 nadrágot és pólót csomagolnak az utazásra.

3. A nők nagyon nehezen ismerik be, ha valamiben tévednek. Ezért addig mondják a magukét, keresik a kifogásokat, míg a férfi kezdi magát rosszul érzeni.

- Hirdetés -

4. Amikor egy nő azt mondja neked, hogy semmi baj, akkor fuss, mert tuti, hogy valami hatalmas gond van a háttérben.

5. Ha a nő apa kicsi hercegnője marad, az teljesen természetes, de ha a férfi anyuci pici fia marad, az vet némi kivetnivalót maga után.

- Hirdetés -

6. Nagyon érdekes, de a nők csak abban az esetben sírnak hangosan, ha valaki hallja őket.

7. A nők annyira ravaszak, hogy képesek olyan kérdést feltenni egy férfinek, amire egyáltalán nincs helyes és illő válasz, mindezt azért, hogy a férfiben bűntudatot ébresszen.

8. A nők olyan mértékben szeretik a vásárlást, hogy amint belépnek a bevásároló központba, elfelejtik miért is jöttek.

9. A nők gyakran állítják, hogy nem tudnak mit felvenni. Ám, ha ez így lenne akkor be tudnák csukni a szekrényük ajtaját.

10. A nők azért járnak csapatostul mosdóba, hogy pletykálkodhassanak.

11. A nőknek nehezére esik a titoktartás, olyannyira, hogy képtelen titokkal a lelkükben élni, ezért muszáj valakinek elmesélniük.

12. A férfiak nem folyamodnának valamelyik kezükhöz, ha a nők kevesebbszer panaszkodnának fejfájásra.

13. A nők hihetetlenül gyorsan ki tudnak hordani két szívrohamot és három agyvérzést, mert nem találnak valamit, de 3 óra kutakodás után rájönnek, hogy a keresett tárgy a táska legalján volt. Természetesen ez alatt az idő alatt, mindenki meg lett vádolva, hogy elveszett az a bizonyos dolog.

14. A nők nem tudnak különbséget tenni sör és sör között.

15. Állítólag, ahogyan eszik a nők a fagyit, olyanok az ágyban.

16. A nőket sajnos nem éri ugyanannyi jó a munka világában, mint a férfiakat. Kevesebb fizetést is kapnak, és ritkábban léptetik őket elő.

17. A nők nem tudják mivel jár egy autó üzemben tartása. A visszapillantó gyakran sminkes tükörként funkcionál, a hátsó ülés pedig szemetesnek és ruhásszekrénynek. A kocsi műszaki dolgairól teljesen megfeledkeznek.

18. A legtöbb nő, képtelen a párhuzamos parkolásra, így hosszas próbálkozás után, inkább másik helyet keresnek, ahova tuti biztos, hogy be tudnak állni.

19. Egy nőt képes megzavarni egy másik boltban való vásárlás, és ha kijött onnan, nem tudja, hogy valójában mit akart csinálni.

20. Amikor a nők bekerülnek a fürdőszobába, azt hiszik valami tehetségkutató színpadára léptek.

21. A „Na, hogy nézek ki?” kérdésre, mindig olyan választ adj, amit a nő szívesen hallana.

22. A nők minden egyes alkalommal átöltöznek, ha leviszik a szemetet.

23. Nincs is kínosabb helyzet egy nő szemében annál, mikor egy idegen hölgy ugyanolyan ruhát visel, ugyanabban a társaságban, mint ő.

24. A nők sokat szeretnek beszélni a családról és a divatról, ám sajnos ezekben a témákban nem találnak rokonlelkekre a férfiakkal.

25. A nők nem gondolnak bele abba, hogy mit kérnek, mikor egy szemüveges férfinek azt mondják, hogy szeretnének egyszer úgy randizni vele, hogy nincs rajta szemüveg. (Szegény pasi, akkor mit fog majd látni?)

26. A nők egyvalamiben nem olyan pedánsak, mint ahogy azt a férfiak gondolják, és az a fehérneműk összehangolása.

27. A férfiak nem értenek olyan precízen a színekhez, mint a nők, ezért a férfiak sosem fogják érteni, amikor egy nő azt mondja, hogy eper, mályva, vagy tengerzöld színű ruhát visel.

28. A nők olyan barátnő társaságában, akivel jól érzik magukat, gyakran harsányabban beszélnek, mint másokkal.

29. A nők képesek kevesebb erőfeszítéssel többet beszélni, mint a férfiak. Miért? Mert a nők hangszalagjai rövidebbek, mint a férfiaké, rajtuk keresztül kevesebb levegő megy keresztül, így könnyebb lélegezniük beszéd közben.

30. Egy átlagos hölgy 5 év leforgás alatt nagyjából olyan hosszú rúzst használ el az ajkaira, mint ahány centi magas.

31.A nők nagyon szeretik, ha friss és üde illatuk van. Csak sajnos gyakran túlzásba esnek, mert sokfajta krémet és illatot tesznek magukra, ami kellemetlen lehet egy másik ember számára.

32. A férfiak mindig olyan szórakozási lehetőséget keresnek, amellyel elfeletkezhetnek a valóságról. A nők olyan szórakozást keresnek, amely a legszőrnyűbb valóságokról szólnak.

33. A ráncuk 80%-át a túlzott napozásnak köszönhetik.

34. A nők képesek kétszer annyit pislogni, mint a férfiak.

35. körülbelül 2-3 kiló rúzst fogyasztanak el életük során.

36. Kutatások szerint a nők egy év alatt, nagyjából 5 teljes napot töltenek a tükör előtt.

37. A szerelmi légyott után, nem merülnek annyira ki, mint a férfiak, ezért szeretnének beszélgetni a partnerükkel.

38. A nők imádják, ha a férfi tudja mire gondol. Bár ez nagyon ritkán fordul elő.

39. Kutatások alátámasztották, hogy a nők 70%-a inkább eszik csokit, minthogy összebújjon a párjával.

40. Annak ellenére, hogy nagyon sokan rossz sofőröknek állítják be a nőket, mégis ők vezetnek a legbiztonságosabban, hiszen tanulmányok is alátámasztották, hogy ők okozzák a legkevesebb balesetet.

Ilyen a nők evolúciója.

Bónusz: Így változtak meg a férfiak évtizedről-évtizedre.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!