5 éve nem használnak WC-papírt! Egy vagyont spóroltak vele…

Megosztás

- Hirdetés -

Allenék 5 éve nem használtak vécépapírt. Ezt a döntést takarékossági okokból hozták meg. 

5 éve nem használnak wc papírt

Néhány évvel ezelőtt az Amber család súlyos anyagi gondokba ütközött. A magas tandíjak a csőd szélére sodorták a családot. Kitalálták, hogy úgy fognak takarékoskodni, hogy felhagynak a WC-papír vásárlásával. Sőt, akkor lett egy újabb tagja a családnak és Amber újrafelhasználható pelenkákat használt. Gondolta, ugyanezt a megoldást használhatnák a WC-papír esetében is.

A WC-papír szinte minden bevásárlólistán rajta volt, pláne egy ekkora család életében.

kep 2023 09 19 155622525 5 éve nem használnak WC-papírt! Egy vagyont spóroltak vele...

Allenék különböző ruhadarabokat kezdtek el erre a célra használni.

- Hirdetés -
kep 2023 09 19 155803328 5 éve nem használnak WC-papírt! Egy vagyont spóroltak vele...

Ecetbe áztatás

Először is, Amber erős szöveteket vásárolt. Szerinte a flanel tökéletes választásnak bizonyult. Aztán a nő kisebb darabokra vágta az anyagot és… ennyi. A család elkezdett ruhát használni, amikor vécére ment. A használt anyagot azonban közvetlenül a mosógépbe dobni szörnyű ötlet volt. Ezért Amber azt mondta, hogy az anyagot először vízbe és ecetbe kell áztatni. Ennek köszönhetően megszabadulhat a szennyeződésektől, mielőtt az anyagot a mosógépbe helyezik.

A megoldás bevezetése óta több év telt el. Ez idő alatt Amber családjának sikerült megszabadulnia az adósságtól. A háztartás tagjai már megszokták az „újrafelhasználható WC-papírt”. Csak akkor vesznek sima papírt, amikor vendégeket várnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!