5 nagyon rossz hiba, amit minden nő elkövet fehérnemű vásárlás során!

- Hirdetés -

A nők nagyon szeretik a fehérneműket, de gyakran esnek bele abba a hibába, hogy nem tudják kiválasztani a megfelelő és praktikus darabokat. Sokszor sokkal kisebb méretet vesznek, mint amilyenre valóba szükségük lenne, illetve nem tudják összepárosítani a fehérneműt a ruhadarabokkal, nem tudják milyen fazonhoz milyen melltartó illik. Összegyűjtöttünk 5 hibát a fehérnemű vásárlásról, amibe az összes nő, egytől-egyig belesétál. De mi itt vagyunk, hogy segítsünk kilábalni ezekből a helyzetekből, és segítünk abban is, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló darabot.

Túlságosan szűk melltartó.

Ha úgy gondolod, hogy a melleid nagyobbnak és csábítóbbnak fognak tűnni, akkor nagyot tévedsz. A kisebb melltartók a ruha alatt nagyon rosszul néznek ki, arról nem is beszélve, hogy a szoros melltartók súlyosan károsíthatják a nők egészségét.

- Hirdetés -

Csipke fehérnemű a szűk ruhákhoz.

Igen, gyönyörűen tud kinézni. De a csipke alsónemű szépsége eltűnik, ha szűk ruhát viselsz, mert nagyon átlátszik a csipke mintája, emiatt a sima szabású ruha furán fog kinézni. Miért kellene másoknak tudniuk, milyen fehérnemű van rajtad? A csipkés fehérneműt hagyd meg a hálószobába.

- Hirdetés -

Csábító fehérnemű.

Hagyd meg a fűzőt és a harisnyát a kedvesednek. Először is, az ilyen fehérnemű viselése munkához nem túl előnyös, sokan közönségesnek tartják. Másodszor, még a bő ruhákban is látható.

- Hirdetés -

Ne viselj melltartót nyitott hátú ruhákhoz.

Emlékezz egy fontos szabályra: a nyitott hátú ruhákat melltartó nélkül kell viselni, vagy speciális fehérneművel, ami nem látszik ki. Különben bugyután fog kinézni.

Ne válassz csipkés vagy kitüremkedő varrásos melltartót.

Ismét emlékeztetünk a szűk ruhákra: a melltartó, ami kitüremkedő varratokkal rendelkezik, nagyon láthatók a ruházaton keresztül. Célszerű sima vonalú melltartót választani az efféle viselethez.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!