6 éves kislány halt meg a COVID-oltás után. A boncolási jegyzőkönyv rettentő gyanús

- Hirdetés -

Tragikus hír érkezett hozzánk Lisszabonból. A 6 éves kislány a COVID-19 elleni védőoltás után halt meg. A gyermek halála viharos vitákat váltott ki az előkészületek biztonságáról. A boncolást már elvégezték. Az oltás valóban hozzájárult a tragédiához?

A child gets the Pfizer–BioNTech 6 éves kislány halt meg a COVID-oltás után. A boncolási jegyzőkönyv rettentő gyanús

A 6 éves kislány a COVID-19 elleni védőoltás után halt meg

A 6 éves gyermek szívleállás miatt került a lisszaboni Santa Maria kórházba. Sajnos az életét nem tudták megmenteni. Néhány nappal korábban oltották be COVID-19 ellen.

- Hirdetés -

A boncolás arra a kérdésre kereste a választ, hogy valójában mi okozta a 6 éves gyermek halálát. Eredményeit február 2-án, szerdán tette közzé a „Publico” lisszaboni napilap.

oltas gyerek 6 éves kislány halt meg a COVID-oltás után. A boncolási jegyzőkönyv rettentő gyanús

Ez az indoklás azonban meglehetősen furcsa…nem?

A portugál orvosok a gyermekek oltásának megszüntetését kérik

Itt azonban felmerül egy kérdés? Élne-e a 6 éves, ha nem kapja meg az oltást? Biztonságosak az oltások a kicsik számára? A kutatások szerint igen, ellenkező esetben nem kaphatnák…

kys 6 éves kislány halt meg a COVID-oltás után. A boncolási jegyzőkönyv rettentő gyanús

Eközben egy 27 portugál orvosból álló csoport, köztük gyermekorvosok és virológusok, fellebbezést kért a legfiatalabb gyermekek oltásának abbahagyása érdekében a 6 éves tragikus halála miatt.

- Hirdetés -
20210921vakcina oltas gyerek1 6 éves kislány halt meg a COVID-oltás után. A boncolási jegyzőkönyv rettentő gyanús

Portugáliában 2021 decemberétől oltanak 5 és 11 év közötti gyermekeket. A picik Pfizert kapnak. Életkorukból adódóan a gyermekek csökkentett adagban kapják a vakcinát.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

*a képek csak tájékoztató jellegűek

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!