7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

- Hirdetés -

Annak érdekében, hogy a mellizmaid kemények és gyönyörűek legyenek, nem kell drága műtéteken keresztül menned. Mindössze annyit kell tenned, hogy rendszeresen végzel néhány egyszerű gyakorlatot, amelyek mindegyike segíthet emelni és javítani a kebel formáidon

  1. gyakorlat

Szorítsd a kezed ökölbe és emeld az állad alá. Tartsd meg az állad 5 másodpercig, majd lazíts 5 másodpercig. Ismételd meg 2-3 alkalommal.

1 44 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

- Hirdetés -

2. gyakorlat

Tedd a kezed a mellkasodhoz, nyomd olyan erővel, amilyennel csak bírod hogy megfeszüljenek a mellizmok. Ügyelj arra, hogy egyenesen tartsd a hátad.

2 44 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

- Hirdetés -

3. gyakorlat

A fekvőtámasz segít erősíteni a mellizmokat. Ha nem bírod a rendes fekvőtámaszt tedd le a térded úgy, ahogy a képen is látod és aszerint csináld a támaszokat. Helyezd a karjaidat távol egymástól és keresztezd a lábaidat. Amikor a tested a földre nyomod, lassan próbáld a gyakorlatot csinálni. 3x 12-15 darab fekvőtámaszt csinálj.

3 41 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

- Hirdetés -

4. gyakorlat

Feküdj a hasadra, fogd meg a bokáidat, úgy ahogy a képen látod. Ha kezdő vagy, tartsd ezt a pozíciót 20 másodpercig, majd 10 másodpercig szünetelj. Ismételd meg ezt 3 alkalommal.

4 43 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

5. gyakorlat

Állj fél méterre a faltól, nyújtsd ki a karodat, szorítsd ökölbe és fekvőtámasz szerű mozdulatokat kezdj el csinálni. Érezni fogod, ahogy a mellizmok dolgoznak. Csináld 20 másodpercig, majd pihenj 10 másodpercig. Ismételd meg ezt a gyakorlatot háromszor.

 

5 40 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

6. gyakorlat

Feküdj egy padra, fitball-ra vagy padlóra. A súlyzókkal feszítsd meg a mellkasodat, és egyenletesen emeld felfelé. Ezután engedd le majd azonnal emeld fel őket újra. Ismételd meg ezt a gyakorlatot 8-szor. Végezd el 3x ezt a gyakorlatot.

6 39 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

7 gyakorlat

Vedd a kezedbe a súlyzókat. Állj fel, enyhén hajlítsd be a lábaid és dőlj előre, ahogy a képen. Amikor levegőt veszel, emeld oldalra a karjaidat (kissé hajlítottnak kell lennie a könyöknél). Az alkar legyen párhuzamos a talajjal. Végezz el 2-szer 12 darabot.

7 36 7 hihetetlenül egyszerű gyakorlat, amivel tökéletes kebleid lesznek!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!