7 nagyon mázlista ember, akik a véletlennek köszönhetik hatalmas vagyonukat!

- Hirdetés -

Sokan állítják azt, hogy véletlenek már pedig nincsenek, ám ezek a képek határozottan bebizonyítják, hogy de igenis létezik. Hogy lehetne már szándékos egy olyan dolog, mikor egy híresség valamelyik ruhadarabja pont a te kezeidben kötnek ki egy koncert alkalmával? A legszebb az egészben az, hogy ezek az emberek, több százezreket zsebeltek be, konkrétan a véletleneknek köszönhetően. Lássuk, hát…

Videofelvételes vacsora havi 10 000 dollárért.

Dél-Koreában rengetegen csinálnak olyan felvételeket, ahol épp falatoznak. Mivel ezek nagyon népszerűek, így Mukbang is ilyen videókat kezdett feltölteni az internetre. A lánynak több, mint 400 000 követője van YouTube-on, és havonta 2,5 millió forintot zsebel be csak ilyen videókkal.

- Hirdetés -

Egy régi pulóver összesen 43 000 dollárért.

Egy amerikai házaspár vett egy régi pulcsit, mindössze fél dollárért. Ám nemsoká kiderült, hogy ez a ruhadara, egy legendás amerikai futballistáé volt az 50-es években, név szerint Vince Lombardi Jr-é. Később a házaspár eladta potom 43 000 dollárért.

- Hirdetés -

Krumplisaláta 55 000 dollárért.

Zack, egy amerikai származású fiatal fiú, aki Kickstarter kampányt indított el azért, hogy pénzt gyűjtsön, méghozzá krumplisaláta előállítására. A fiatal összesen csak 10 dollárt kért, ám később 55.422 dollárt gyűjtöttek össze az internetezők.

- Hirdetés -

Justin Bieber jobbos cipője 62 000 dollárért.

Justin Bieber egy frankfurti koncerten azt gondolta, hogy mennyire jó buli lesz, ha elhajítja a cipőjét a közönség sorai közé. Ám volt egy nagyon mázlista fiatalember, aki elkapta a cipőt, és meghirdette eBay-en 62 000 dollárért, amit el is vittek.

Egy át nem vett postai küldemény 90.900 dollárért. Ami érthetetlen de ebay-en ennyiért talált gazdára.

Homer Simpson arcához hasonlító, megkövült ragasztó 239 000 dollárért.

Egy angol nemzetiségű fiú csinálta ezt az ” alkotást”, amiért, ha hiszed, ha nem több, mint 59 000 000 millió forintot fizettek. Döbbenetes…

Pixelek egy weboldalon, 1 000 000 dollárért.

Alex Tex, még csak diák volt, mikor eldöntötte, hogy szeretne pénzt keresni, a további tanulmányaira, ezért 2005-ben készített egy weboldalt, ami összesen 1 millió pixelből állt. A weboldalon 1 pixel reklámhelyért cserébe 1 dollárt kellett fizetni annak, aki használni szerette volna. Kevesebb, mint 6 hónap alatt, képes volt eladni az összes reklámfelületet, és mindemellett, még világhírű is lett.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!