85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

- Hirdetés -

Ki mondta, hogy a társkereső alkalmazások csak a 40 év alattiaknak szólnak? Hetti Retroage új trendeket állít fel, és megmutatja, hogy egy kis flörtölés teljesen kötetlen az életkortól. A 85 éves nő nem akarja behúzni a féket. 2019 óta van fenn a Tinder-en és aktívan használja. Alapvetően fiatalokkal randizik. Volt olyan partnere, aki még a dédunokája is lehetne.

hattie retroage i jej kochankowi 4 85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

A 85 éves nő 25 évig volt házas. Jöttek a gyerekek, unokák is, de a házassága tönkrement.

Hattie erotikus élete a házasságban nagyon jól működött. Amikor azonban magára maradt, valahogy meg kellett küzdenie a hiánnyal, ezért úgy döntött, hogy hirdetéseket fizet az újságokban. Sok érdeklődő volt, de a válogatás érdekében fényképeket kért a férfiaktól, és rövid interjúkat készített velük.

hattie retroage i jej kochankowi 3 85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

Több mint 35 éve egyedülálló, és nem bánja, hogy így alakult az élete. Idővel felhagyott az újsághirdetésekkel.

- Hirdetés -

Számos interjúban hangsúlyozza, hogy életében különböző férfiak voltak, sőt, voltak olyanok is, akik a dédunokái lehetnek , de általában az 50 év feletti férfiakat célozza meg. Véleménye szerint ezek a legjobbak.

hattie retroage i jej kochankowi 2 85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

„Elmegyünk inni, és ha megfelelő a kémia, akkor a lakásomra megyünk, ha nem, akkor elköszönünk és ennyi.”

A 85 éves hölgy elmeséli, hogy egyszer, amikor még reklámokat használt az újságokban, feladott egy hirdetést, hogy 35 év alatti férfiakkal akar lefeküdni. Elképesztően sok jelentkező volt…

hattie retroage i jej kochankowi 1 85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

Hattie egész életében táncosként és modellként dolgozott, de most az irói pályára koncentrál. Segíteni akar másoknak, hogy miként éljenek…

- Hirdetés -

A nagy érdeklődés ellenére a 85 éves hölgy aprólékosan választja ki azt, akivel találkozni szeretne. Mint korábban említettük, az 50 év feletti férfiakat részesíti előnyben, de a hálószobájában járt már egy 19 éves fiú is.

hattie retroage i jej kochankowi 85 éves és nagyon népszerű a fiatalok körében. Egyik partnere a dédunokája lehetne

Bevallja, hogy nem az egynapos kalandok híve, de néha előfordul. Szeretne hosszabb ideig együtt lenni valakivel, de egy vele egyidős férfival semmiképp sem.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!