85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

- Hirdetés -

Ki mondta, hogy a társkereső alkalmazások csak 40 év alatti embereknek szólnak? A 85 éves Hattie Retroage új trendet állított fel és bebizonyítja, hogy bármilyen életkorban lehet flörtölgetni.

2019-ben hozott létre egy Tinder-fiókot, melyet azóta is aktívan használ. Fiatal fiúkat keres rajta és bevallása szerint meglehetősen népszerű. A legfiatalabb párja csupán 19 éves volt.

kep 2021 10 10 095240 85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

A dédnagymama korabeli nő 25 éven keresztül volt házas. Lettek gyerekei, és unokái is, de sajnos a kapcsolata megszakadt velük. Ennek ellenére Hattie nem lassított a tempón és az erotikus élete is virágzik.

- Hirdetés -

Mióta egyedül van, különböző társkereső alkalmazásokon hirdeti magát. Állítása szerint nagyon népszerű a fiatalok körében.

kep 2021 10 10 095233 85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

35 éve egyedülálló és már nem sajnálja, hogy így alakult az élete. Számos interjúban mesél arról, hogy rengeteg férfi megfordult már nála, és köztük voltak olyanok, akik a dédunokái is lehetnének. Alapvetően az 50-es korosztályt célozza meg. Véleménye szerint ez a legjobb korosztály.

kep 2021 10 10 095223 85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

„Elmegyünk és beülünk valahova iszogatni. Ha megvan a kémia, akkor felmegyünk a lakásomra. Ha nincs, akkor csak elbúcsúzunk és ennyi volt.”

- Hirdetés -

A 85 éves nő arról is mesélt, hogy korábban újságban hirdette magát, hogy 35 év alatti férfiakkal szeretne összebújni. Hihetetlen népszerűségre tett szert.

kep 2021 10 10 095215 85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

Hattie egész életében táncosként és modellként dolgozott, de most arra koncentrál, hogy író legyen. Tanácsokat ad másoknak, hogy miként kell megélni az életet és a pillanatokat.

kep 2021 10 10 095207 85 évesen fiatal fiúkkal randizik. Egyikük a dédunokája is lehetne

A nagy érdeklődés ellenére a 85 éves nő meglehetősen válogatós. Elismeri, hogy nem az egy éjszakás kalandokat keresi, de néha az is előfordul. Szeretne hosszú távú kapcsolatot, de semmiképp sem egy vele egykorú férfival. Nem szereti az idősebbeket.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!