Egy romániai művész elképesztő dolgokat művel egy láncfűrész segítségével!

Megosztás

- Hirdetés -

Gabri Rizea 42 éves román férfi, szobrokat készít a fából.Három évvel ezelőtt Gabi teljesen véletlenül fedezte fel, hogy milyen tehetséges fafaragó. Vett egy új láncfűrészt és ki szerette volna próbálni. Egy emberi arcot kezdett vágnia fába. Nagyon elmélyült a munkában. Csak mikor végzett vele akkor vette észre hogy az arc hihetetlenül valóságosra, és élethűre sikeredett.Eleinte csak hobbiként kezdte csinálni később a művész folyamatosan dolgozni kezdett egy egy alkotáson.

Craiova város önkormányzata lehetővé tette számára, hogy a helyi parkban dolgozzon a régi fákon. Most művészetét sok ember látja és szereti. Az alábbiakban saját munkáit láthatod.

Így kezdi a művész:

- Hirdetés -

A munka folyamat

- Hirdetés -

A végeredmény

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!