A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

Megosztás

- Hirdetés -

Egy tragédiára sosem lehet felkészülni. Óvjuk, féltjük gyerekeinket, de a legváratlanabb pillanatban bekövetkezhet a visszafordíthatatlan csapás. Tragikus körülmények között hunyt el egy kislány Oklahomában, az orvosok megdöbbentő dolgot találtak a szervezetében.

22 A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

A kislányt Brianna Florer-nek hívták, már napok óta nem érezte jól magát, láza is volt. A kicsi szülei, Brian és Stephanie Florer nagyon meg voltak rémülve. Karácsony után két nappal, a két éves kislány állapota rosszabbodott, mentőt hívtak hozzá amikor vért kezdett hányni. Teljesen elkékült és elvesztette az eszméletét.

Azonnal kórházba szállították és műtétet végeztek rajta. Egy röntgen során kiderült, hogy a lány lenyelt egy kis gombelemet. Azt gondolták, hogy a tárgy a nyelőcsövön keresztül belefúródott a nyaki artériába. A műtét több órán keresztül zajlott, de nem tudták elállítani a vérzést. Hosszasan küzdöttek érte, de képtelenek voltak megmenteni az életét. Az orvosok szerint a műtétet megelőző 6 napon belül nyelhette le a lány az elemet.

11205049 457015661166128 679972462.2e16d0ba.fill 735x490 1 A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

„Fogalmunk sincs, hogy kerülhetett az elem hozzá. Borzalmas, hogy az egyik pillanatban még mellettünk volt, később meg már sosem láthatjuk.”

r960 c 66e83e91b2d01644363df7dc7541df12 A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

A család megosztotta a történetüket, annak reményében, hogy talán máshol meg tudják akadályozni a tragikus kimenetelt. Egy apró figyelmetlenség is elég, hogy megtörténjen a baj. Az biztos, hogy egy gyermek halálára senki sem tud felkészülni, ennél talán nincs is rosszabb a világon.

„Az egész család összeomlott, nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni…”

- Hirdetés -
LR44 Button Cell Battery IEC Standard Version A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

Több esetről is hallottunk, amikor gyerekek lenyeltek elemet, de gyakran távozik a szervezetből, mielőtt valami probléma adódna.
Amikor ezek az elemek a szervezetben vannak, elektromos áramot generálnak, ezáltal hidroxidot termelnek. Ez nagyon veszélyes az emberi szervezetre.

A legnagyobb probléma akkor lehet, ha beszorul az emésztőrendszerbe vagy a nyelőcsőbe. Ekkor kinyílhat és egy lúgos anyag szabadul ki, amely maró és égető hatása következtében sérülést okoz.

bat A 2 éves kislány tragikus körülmények közt hunyt el, miután lenyelt egy elemet. A családja mindenkit figyelmeztetni szeretne.

A szülőknek nagyon oda kell figyelniük, hiszen manapság már szinte az egész ház tele van ilyen eszközökkel. Többek között a távirányítók, háztartási berendezések vagy akár a gyerekjátékok. Ügyelnünk kell rá, hogy ne juthasson a gyermekhez ilyen.

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!