A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt…

- Hirdetés -

A kicsit egyenesen egy olyan zacskóba helyezték mint egy szendvics csomagoló tasak. Így a létfontosságú szerveit melegen tudták tartani. A leleményes orvosoknak köszönhetően sikerült megmenteni a hipotermia kockázatától. A 37 éves édesanyát, Cayce Lee-t általános érzéstelenítés alatt tartották.

PRI 212082923 A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt...

A gyermeket Erisnek hívják, 22 hét 5 naposan váratlanul jött a világra. Súlya megegyezik egy dobozos levessel.
Az édesanyán sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani. Összesen 254 napot töltöttek az újszülöttek intenzív osztályán, az Egyesült Államokban.

NINTCHDBPICT000695653311 A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt...

„A férjem, Dennis végig mellettünk volt és segített amiben csak tudott. Óriási szükségem volt a támogatására. A 254 nap alatt, sokszor mondták nekünk, hogy búcsúzzunk el a gyermekünktől. Ez a világ legnagyobb fájdalma, el sem tudok képzelni rosszabbat. De hittünk Erisben, minden nap imádkoztunk érte.” – meséli az édesanya

„Az egész terhesség alatt nagyon féltem, mivel az előző gyermekemet halva kellett megszülnöm. A orvosok próbáltak mindent megtenni, hogy nehogy megismétlődjön a szörnyűség.”

- Hirdetés -

„19 hetes volt Eris, amikor az orvosok rájöttek, hogy már két centire kitágultam. Még 3 hetet sikerült kibírnom, ezzel átjutottunk a legkritikusabb időszakon. Az orvosok be tudtak avatkozni, hogy megmentsék az életét és világra hozzák.”

PRI 212082827 A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt...

Miután végrehajtották a sürgősségi beavatkozást, a gyermeket egy szendvics tasakhoz hasonló zsákba helyezték el, amíg lélegeztetőgépre tudták kapcsolni. Versenyt kellett futni az idővel. Miután ezt a feladatot sikeresen végrehajtották, számos akadályba ütköztek. A kicsi tüdőgyulladást és szepszist kapott valamint több fertőzés is nehezítette az életét. Hosszabb ideig csak életfenntartó gépek segítségével tudott lélegezni.

Az orvosok nagyon aggódtak, hogy nem lesz képes túlélni a csöppség. Többször megkérték a szülőket, hogy búcsúzzanak el Eristől. A tüdeje volt a legnagyobb probléma, nem tudott egyedül lélegezni.
Édesanyja másfél hetes korában tudta először kézben tartani gyermekét, a következő alkalomra több hetet kellett várnia. Az apuka még később, hét hetesen. A Covid-19 járvány miatti korlátozások is sokat nehezítettek a helyzeten.

- Hirdetés -
NINTCHDBPICT000695653341 A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt...

„Voltak pillanatok, amikor elvesztettük a reményt. De minden alkalommal bebizonyította ez a kis csoda, hogy élni akar. Két hónapig egy ruha sem volt rá jó, speciális újszülött ruhát kellett ráadni.”

0 PAY PREMATURE BABY IN SANDWICH BAG 1 A 22 hetes koraszülöttet egy szendvics csomagoló zacskóba helyezték. Nem fogod kitalálni, hogy ki tette mindezt...

A kicsi jelenleg egy éves, és már 9-12 hónaposokra való ruhákat hord. Állapota rengeteget javult, de még mindig sokat van lélegeztetőgépen. Tüdeje rengeteget erősödött, nagyon jó úton haladnak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!