A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Megosztás

- Hirdetés -

Andrea azon emberek csoportjába tartozik, akik nem ismernek mértékletességet az esztétikai gyógyászati kezelések terén. Andrea rendszeresen megnagyobbítja az ajkát, melyek mérete már túlmegy minden határon.

A bolgár Andrea Ivanovát első látásra ki lehet szúrni a tömegből. Hatalmas ajkak és gigantikus keblek. A 24 éves lány egykori szépségéből már nem sok maradt.

A lány úgy néz ki, mint valami műanyag játékbaba. Ő maga nagyon elégedett a megjelenésével és további kezeléseket tervez.

Elméletileg az orvosnak meg kellene tagadnia a betegtől az olyan eljárást, amely károsíthatja őt. Indokolt esetben pszichiáter időpontot is ajánlhat a betegnek. Bizonyos embereknél azonban nyugodtan kijelenthetjük, hogy semmi és senki nem akadályozhatja meg őket abban, hogy drasztikusan beleavatkozzanak a megjelenésükbe. Még akkor is, ha túllépi a józan ész határait, és az egészséget és az életet veszélyezteti.

A nő már számos plasztikai műtéten esett át. Mindezt azért csinálja, hogy kiérdemelje az „élő Barbie” címet. Ezekből lassan már Dunát lehetne rekeszteni.

- Hirdetés -

Egyetlen egy dologban hasonlít az összes. Mindenki átesett a ló túloldalára és mindennek lehet nevezni őket, csak szépnek nem.

A becslések szerint már 50 milliót eltapsolt az orvosoknál a beavatkozásokra. Andrea a szájára a legbüszkébb.

kep 2022 01 05 172621 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Itt egy régi kép, még a műtétek előttről. Rá sem lehet ismerni.

- Hirdetés -
kep 2022 01 05 171820 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Persze a szépség relatív. Mindenkinek más tetszik. Andreának is számtalan hódolója akad, akik arra ösztönzik, hogy folytassa a kezeléseket.

kep 2022 01 05 172609 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

A 23 éves nő büszkén állítja, hogy neki van a legnagyobb szája a világon. Persze ez nem a természet érdeme, hanem a hialuronsavé. A bolgár lány már 25 injekciót kapott. A szája iszonyatos méretűre nőtt.

kep 2022 01 05 172602 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Nem az esztétikai élmény a legnagyobb probléma. A szája eltakarja az orrlyukait, ami megnehezíti a légzését.

- Hirdetés -
kep 2022 01 05 172550 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Ajkai szinte teljesen érzéketlenné váltak a sok injekció miatt. Emellé még nehézségei akadnak az étkezéssel is, de semmi nem riasztja el a 23 éves lányt.

kep 2022 01 05 172542 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

A lány rendszeresen tesz közzé fotókat az instagramon. Ezek leginkább ijesztőek. Profilját tobb mint 42.000 ember nézi. Ivanova valószínűleg soha nem fog visszatérni a normális kinézethez. Ekkora mennyiségű töltőanyag soha nem fog tudni lebomlani a szervezetében.

kep 2022 01 05 172535 A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!