A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát…

- Hirdetés -

Egyes kultúrákban a felnőtt férfiak és a kiskorú lányokat vesznek feleségül, de ez nem lep meg senkit. Sok menyasszony 10 év alatti. Az ilyen házasságok elsősorban az arab országokra jellemzők.

slub z 8 latka 3.jpg A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

Tragikusan végződött egy jóval idősebb férfi esküvője egy afgán vidékről származó lánnyal. A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A nászéjszakán nem kegyelmezett neki.

slub z 8 latka 3.jpg 1 A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

Mi, nyugaton elképzelni sem tudjuk, hogy milyen tragédiákkal kell megküzdeniük a közel-keleti lányoknak. Nehéz megérteni, hogy a 21. században valaki még mindig megengedi, hogy fiatal lányok felnőtt férfiakhoz menjenek férjhez. A helyi hatóságok próbálnak küzdeni az ilyen viselkedés ellen, de sokan még mindig ragaszkodnak ehhez a förtelmes hagyományhoz.

slub z 8 latka 4 A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

Az apa eladta a lányát…

Ez volt a helyzet Khash Rodban, az afgán Nimruz tartományban. A helyi gazdag ember és mulla (az iszlám tanának tolmácsa) kivételes kegyetlenséget tanúsított. A férfi egy 8 éves gyereket választott következő feleségének .

A lány egy közeli falu egyik lakosának lánya volt. Valószínűleg a család eladta egy 30 évesnek. Nagyon valószínű, hogy az apja tartozott egy mullának, amit nem tudott kifizetni.

- Hirdetés -
slub z 8 latka 1.jpg A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

Az esküvő tragédiával végződött…

Azonban semmi adósság nem magyarázhatja meg azt a szenvedést, amelyre az apa ítélte kislányát. A férfiak először a gyerek árában állapodtak meg , majd kiválasztották az esküvő időpontját. 

36080813 101 A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

A fiatal lányokkal való esküvők esetében előfordul, hogy a férjük „kegyelmes” és nem ér a gyermekhez. Sajnos ebben az esetben a férj nem kegyelmezett 8 éves feleségének. Rendkívül brutálisan bánt vele, ami a lány halálához vezetett.

Az esetet Mustafa Kazemi haditudósító ismertette. Beszámolója szerint a szertartást követő éjszakán a 30 éves férfi többször is megpróbált érintkezni a lánnyal. A 8 éves sem mentálisan, sem fizikálisan nem volt kész a kapcsolat kiteljesítésére, így a mulla kudarcot vallott. A mulla csalódottan szörnyű bűnt követett el. Késsel bántalmazta a lányt, közösült vele, majd magára hagyta…

- Hirdetés -
IMG 9630 ledecrop A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

A lány elvérzett és hajnali 5 óra körül meghalt. Halála egyáltalán nem érdekelte újdonsült férjét. Utána megparancsolta a falu asszonyainak, hogy „takarítsák fel a káoszt”. Másnap a 8 éves lányt a helyi temetőben temették el. A férjét csak az érdekelte, hogy egy ilyen „baleset” miként befolyásolja a hírnevét.

211202185251 parwana rescue anna A 30 éves férfi feleségül vett egy 8 éves kislányt. A gyermek nem élte túl a nászéjszakát...

Az újságíró jelentését Zaranj város kórházának orvosai megerősítették. A helyi gyermekjogi aktivisták hangsúlyozzák, hogy afgán tartományokban gyakran előfordulnak hasonló helyzetek. A férfiak élnek a hagyományokkal és az iszlám törvényekkel, de az aktivisták azért küzdenek, hogy a rendőrség határozott lépéseket tegyen ilyen esetekben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet: Eldurvult a nászéjszaka. A 18 éves menyasszony nem élte meg a reggelt

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!