A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

- Hirdetés -

Nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne egy gyenge pontja, vagy, ahogy a fiatalok nevezik „kriptonitja”. Mindenkinek van egy specifikus heppje, amivel pillanatok fel lehet dühíteni.

1 5 A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Ezt most csillagjegyek szerint osztályoznánk. Mindenki tudja, hogy az azonos csillagjegyben született emberek közt nagyon sok hasonlóságot lehet felfedezni. Nagyon könnyű kitalálni, hogy mi az, ami feldühíti őket. Ehhez csak azt kell tudnunk, hogy mi jellemző rájuk leginkább és így könnyen meghatározható, hogy mi az, amivel nem tud azonosulni.

Nézzünk is egy listát….

KOS

kep 2022 02 12 095404 A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Szereted, ha mindenki egyenlően van kezelve. Nem bírod, ha valakit megaláznak. Sőt! Rosszul vagy az igazságtalanságtól. Azt sem szereted, ha valaki „túlspilázza” a szerepét és feljebbvalónak, okosabbnak titulálja magát az őt körülvevő embereknél.

BIKA

bika A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted a gyerekes viselkedést. Képtelen vagy elviselni, ha valaki nem képes felnőttként viselkedni. A túlzott, bohém életmód is zavar. Nem szereted az örökös elégedetlenkedőket. Emellett még feláll a szőr a hátadon az anyagiaskodástól.

- Hirdetés -

IKREK

ikrek A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted, ha valakinek nincsenek önálló gondolatai. Azt se, ha valaki mások hátán próbál felkapaszkodni. Bosszant, ha valaki megjátszva okosnak gondolja magát, de az alapvető dolgokhoz sincs esze.

RÁK

rak A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted az érzéketlenséget. Utálod, ha valaki játszik mások érzéseivel. Kerülöd a számító embereket és taszít az önzőség.

OROSZLÁN

oroszlan A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Kerülöd azokat, akik saját boldogságukért, önző módon eltipornak másokat. Rühelled a „kiskirályokat” és az érdekbarátokat.

- Hirdetés -

SZŰZ

szuz A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted a „puncsosokat”. Azokat, akik egy magasabb pozícióért bármire képesek. A manipulatív, elnyomó emberektől kiráz a hideg. Illetve azt sem szereted, ha valakit szemtől szemben dicsérnek, aztán ha hátat fordítanak, akkor meg szidják…

MÉRLEG

merleg A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted a türelmetlenséget, elégedetlenséget. Attól vagy a legrosszabbul, ha valaki csak panaszkodik a sült galambot várva…és egy gyufaszálat nem tesz keresztbe a boldogulásáért.

SKORPIÓ

skorpio A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted, ha valakibe nem szorult empátia. Azokat, akik csak magukra koncentrálnak. Dühít ha nem néznek a szemedbe a beszélgetés során. Kerülöd azokat, akik csak magukról tudnak beszélni.

- Hirdetés -

NYILAS

nyilas A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Nem szereted, ha valaki csak a protokoll szerint képes élni. Muszáj, hogy valami spontán dolog is történjen. A naiv embereket megveted. Idegesít azok túlzott jóhiszeműsége.

BAK

bak A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

Utálod a linkséget. Azt, ha valaki nem hajlandó megmozdulni és tenni a saját jövőjéért. Nem szereted a kamuzást. Mivel Te egy radikális és egyenes ember vagy, ezért nem szereted a félrebeszélést, sumákolást.

VÍZÖNTŐ

kep 2022 02 12 095428 A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

A felszínes embereket megveted. Nem szereted ha valaki a vagyonával, rangjával villog. Eleve nem is keresed azok társaságát, akik sokkal jobb anyagi helyzetben vannak, mint te. Nem érzed magad jól azok mellett sem, akik nem képesek egy picit megélni a pillanatot, hanem csak darálják az életet.

HALAK

hal A csillagjegyed elárulja, hogy mi bosszant fel téged a legjobban. Rád is igaz?

A panaszkodók. Azok a gyengéid. Menekülsz azok elől, akik csak nyafogni tudnak. Igazságérzeted is elég nagy, így nem szereted, ha valaki lepasszolja a felelősséget másoknak. Illetve nem bírod, ha valaki nem képes elismerni, ha hibázott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!