A diákok a barátjuk koporsóját viszik. Szívszorító jelenetek egy 13 éves fiú temetésén

- Hirdetés -

A diákok a barátjuk koporsóját viszik. Ez a fotó egy 13 éves fiú temetéséről készült nemrég. Szívszorító látvány…

Egy gyerek halála mindig hatalmas tragédia, a körülményektől függetlenül. Nehéz elfogadni, hogy az élet, ami még csak most kezdődött, már véget is ért. Ez történt Aryan Ghoniyával. A 13 éves fiú éppen elindult az útján, kitárta a szárnyait, majd távoznia kellett. A fiút holtan találták, mivel a Cardiff állambeli Whitchurchben a Taff-folyóba esett. Miután kihúzták, a mentősök mindent megtettek, hogy helyreállítsák létfontosságú funkcióit. Sajnos hiába.

A 13 éves fiú temetésének napján erősen esett az eső. Mintha az ég is megsiratta volna. Ennek dacára, barátai nagy számban gyűltek össze a Thornhill temetőben és a krematóriumban, hogy búcsút vegyenek tőle.

- Hirdetés -

A diákok a barátjuk koporsóját viszik

A temetésen megjelent egy ezüst halottaskocsi. Angliában nagyon gyakran használják fiatalok temetésén, a hagyományos feketék helyett. A jármű két iskola mellett haladt el, amelyekbe Aryan járt, mielőtt megérkezett az emlékműhöz. Később a fiút fekete-fehér öltönyökbe öltözött barátai vitték a koporsójában. Ekkor készült róluk egy fotó, ami körbejárta a médiát és sokakat megérintett.

kep 2022 06 27 082355537 A diákok a barátjuk koporsóját viszik. Szívszorító jelenetek egy 13 éves fiú temetésén

A weben egy honlapot is létrehoztak, ahol bárki, aki szükségét érezte, elbúcsúzhatott Aryantól. Ebből megtudhatjuk, hogy barátai „a kis professzornak” hívták. Mindezt a pontossága és aprólékossága miatt. Sőt, sok rokon úgy döntött, megható és szívszorító üzenettel búcsúzik tőle.

A 13 éves fiú egyik barátja ezt írta:

- Hirdetés -

Aryan, mindig szeretni fogunk, és soha nem feledünk. Az iskolában egy évvel magasabb osztályba jártál. Régóta csodáltalak. Nyugodj békében…

Aryan, állandóan rád és a családodra gondolok. Minden, amit rólad hallottam, egyértelműen azt mutatja, hogy rendkívüli fiatalember voltál.

Nagyon megható ugye?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!