A „felelőtlen apuka” újabb fotókat töltött fel. Az anyukák teljesen kiakadtak…

Megosztás

- Hirdetés -

Anya a munkahelyén, apa otthon a babával…

Nem sokkal a babájuk születése után Tineke Vanobbergen visszatért dolgozni. Élettársa, Kenny kénytelen volt felfüggeszteni a tanulmányait és gondoskodni kislányáról. Gyorsan kiderült, hogy a főállású apa szerepe nem is olyan egyszerű. Nem csak a gyerekekre kellett vigyáznia, hanem az alapvető házimunkákat is el kell látni.

Tinieke ragaszkodott hozzá, hogy partnere küldjön neki fotókat arról, hogy boldogulnak otthon. Ez egyből felébresztette párja fantáziáját és kreativitását. Ő ugyanis Photoshop mester. Az újdonsült anyuka eleinte összezavarodott, de hamar rájött, hogy ez csak egy vicc.

- Hirdetés -

A fotók természetesen manipuláltak.

„Szeretem a humort, ezért ez teljesen nyilvánvaló volt számomra…” – mondta a „felelőtlen apuka”

A fotók annyira sikeresek lettek, hogy elkezdett közzétenni egy fotósorozatot „On Adventure With Dad” (Kalandok apával) címmel.

- Hirdetés -

Természetesen a gyerekek mindig maximális biztonságban vannak. A lányaim azt sem tudják, mi történik velük, de szeretik csinálni. Az ötleteket a hétköznapi élet szüli. Néha a legegyszerűbbek működnek a legjobban…

Az internetezők imádják a fotókat

Ragyogó, gyakran nagyon valósághűnek tűnő módosítások belopták az internetezők szívét szerte a világon. Kenny naponta több száz üzenetet kap olyan emberektől, akik értékelik kreatív és humoros szülői megközelítését.

- Hirdetés -

Azért félő belegondolni, hogy mi történne, ha a képeken látható helyzetek a valóságban is megtörténnének.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!