A haldokló édesanya tekintete, mindenkit megrázott

- Hirdetés -

Az idős néni már régóta palliatív ápolásban részesül és állapota folyamatosan romlik. Családja folyamatosan mellette van, mindenben támogatják. Az idős néninek mindkét lánya ott van vele, és kitalálnak egy remek ötletet, hogyan csalhatnának mosolyt anyjuk arcára. A néni imádja a Bambit és gyűjti az őzike figurákat, szobrokat és egyéb tárgyakat.

deer visits dying mom Lisa McDonald Facebook Kindness Group A haldokló édesanya tekintete, mindenkit megrázott

Lisa McDonald és nővére egy olyan csodás ötlettel rukkolt elő, hogy édesanyjuknak ide hozatnak egy igazi Bambit a gondozóházba. A hálóinge és több ruhája is Bambis, magával hozta a szobrokat és szerinte a legszebb állat a szarvas. Úgy gondolták, ennél nagyobb örömet nem is tudnának neki szerezni.

Miután megszületett az ötlet, elkezdtek keresgélni, és találtak is egy fiatal párt, akik tartanak állatokat. A pár, Chris és Simone egy mobil állatsimogatót üzemeltet melbourne-i otthonuk közelében.

Felvették velük a kapcsolatot, hátha ráérnek eljönni ide a gondozóházba. A házaspár roppant kedves volt, így mindenképp szerettek volna segíteni a meglepetésben.

- Hirdetés -

Az idős asszony állapota folyamatosan romlott, így nem haboztak tovább. Chris is Simone kocsiba ültek és több mint két órát utaztak a kis őzzel, akit véletlenül pont Bambinak hívtak.

deer social media Lisa McDonald Facebook Kindness Group 2 A haldokló édesanya tekintete, mindenkit megrázott

„Csodálatos volt látni anyukám arcát. Felcsillant a szeme ahogy beléptek ezek az emberek a kórterembe. Le sem vette a tekintetét Bambiról, folyamatosan simogatta.”

deer social media Lisa McDonald Facebook Kindness Group A haldokló édesanya tekintete, mindenkit megrázott

Videót készítettek a csodás jelenetről, amit meg is osztottak egy facebook csoportban. Az emberek imádták a felvételt, rengeteg megosztás és csodás kommentek érkeztek reakcióként. Többen azt írták, hogy meghatódtak a látottak után, és mindenki hálálkodott a lányoknak, hogy leszervezték ezt a meglepetést.

„Nem tudok elég hálás lenni a párnak, hogy megtették ezt nekünk. Édesanyámnak ez óriási élmény volt, nem is kívánhattunk volna szebbet!”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!