A híres testépítő rengeteg gyűlölködő üzenetet kap a párja miatt. Nem hiszik el, hogy tényleg szeretik egymást

- Hirdetés -

Azt gondolnánk, hogy egy testépítő mellé csakis valami fitnesz lady passzolhat. A most következő páros, azonban sokaknak szúrja a szemét. Egyesek úgy vélik, hogy ez lehetetlen. Miért vonzódna egy testépítő, egy ilyen alkatú nőhöz? Cikkünkből kiderül.

Valamilyen oknál fogva az emberek úgy gondolják, hogy egy ilyen páros szinte lehetetlen. Persze, mindenki szép és a szépség belülről fakad. Ezt mindenki tudja. Alicia McCarvell 5 éve ment feleségül a csinos testépítőhöz, Scotthoz.

Valójában a kapcsolatuk már sokkal régebb óta tart. Még a gimnáziumban ismerkedtek meg és ennek már 15 éve. Ennek ellenére, még a mai napig kapnak rosszindulatú, gyűlölködő megjegyzéseket.

- Hirdetés -

A fiatal nő rendszeresen posztol képeket az instagramjára. Mivel nagyon boldog a szerelmével, így sok a közös, páros fotó. Ezt a boldogságot akarja megosztani az egész világgal. Sokan még a mai napig nem hisznek benne, hogy a férfi őszintén szereti a nőt. Alicia valamelyest túlsúlyos, míg Scott rendkívül sportos.

Olyan kommentek kapnak a fotóik alá, hogy: „Boldogtalan és csak színlel”, „Szegény srác minden idejét az edzőteremben tölti és egy ilyen feleség jutott neki.” „Vagy te motiválod őt az edzésre és lefogy, vagy ő miatta fogsz ellustulni te is.” „Illene lefogynia a lánynak. Tiszteletlenség a férjével szemben.”

Sajnos ez csak pár megjegyzés a sok közül. Ráadásul az enyhébbek. Egyesek nyomdafestéket nem tűrő módon trollkodnak a szerelmes párra.

- Hirdetés -

Ennyire a megjelenés lenne a fontos? Nem lehet, hogy valaki egyszerűen csak megtalálta a lelki társát? Attól, hogy valaki túlsúlyos még rossz ember lehet? Attól, hogy valaki ki van gyúrva csak szép lehet? Milyen világban élünk? Szerencsére vannak támogató megjegyzések is.

„Egy ideje felfigyeltem rátok. Azt kell mondanom, hogy segítettél helyreállítani a hitemet. Teljesen mindegy, hogy valaki hogyan néz ki.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!