A különböző bőrszínű kislányok, ikertestvéreknek vallják magukat – Tökéletes választ adnak mindenkinek, aki nem ért egyet

- Hirdetés -

Sokan úgy gondolják, hogy a barátság az egyik legfontosabb emberi kapcsolat a világon. Egy igaz baráttal mindent megoszthatunk, mindenben támogat minket. Ennek a két gyönyörű kislánynak, talán egy életre összeszövődött az élete. Ők azt mondják, hogy nem csak igaz barátok, hanem ikertestvérek.

ikertestvér

A csodás kislányok, Jia Sarnicola és Zuri Copeland 8 évesek, legjobb barátnők és osztálytársak. De valójában ők ikreknek tartják magukat, egy cseppet sem zavarja őket, hogy más a bőrszínük.

„A kislányok hihetetlen magabiztossággal tudják állítani ezt a tényt, teljesen zavarba jönnek a szülők is, amikor meghallják. Mindenki elgondolkodik azért…”

dhjxaxfq A különböző bőrszínű kislányok, ikertestvéreknek vallják magukat - Tökéletes választ adnak mindenkinek, aki nem ért egyet

Két nap különbséggel születtek a lányok, így minden évben közös szülinapi partit tartanak. Mindketten úgy gondolják, hogy nagyon hasonlítanak, szinte ugyanolyannak látják magukat. Néha még viccelődnek is, hogy nehogy összetévesszék őket. Erre próbálnak ráerősíteni azzal, hogy szüleikkel állandóan egyen szetteket vásároltatnak, csak ezekben hajlandók járni, szinte minden nap előre leegyeztetik, hogy mit viseljenek.

A tanáraik és az osztálytársaik is kedvelik a lányokat. Alátámasztották, hogy valóban igaz barátság lehet köztük, imádják egymást. Jó tanulók, cserfesek és óriási szívük van! Nagyon jól dolgoznak csapatban, így sok barátjuk van. Az osztályukba összesen 15 tanuló jár, és 6 különböző nyelvet beszélnek összesen a gyerekek.

„Mindig azt tanítottam a lányomnak, hogy másnak lenni különleges és a másságot el kell fogadni. Egy pillanatig sem zavarja, ha valaki más nyelven beszél, más szokásai vannak vagy éppen a bőrszíne más. Mindent szeretne megismerni a világban!”

- Hirdetés -

A két család is nagyon összenőtt az évek során, rengeteg közös programjuk van. Imádják, ogy a lányok ennyire jól elvannak egymással. Mégis egy kicsit félnek más gyerekek csúnya megjegyzéseiktől. Az egyik születésnapi partin, egy kisfiú hangosan elmondta, hogy márpedig ők nem lehetnek ikertestvérek, mivel más a bőrszínük.

Látták a lányokon, hogy nagyon megilletődtek és zavarba jöttek, Jia elsírta magát. Ám Zurinak több sem kellett, egy nagy levegő vétel után kiállt az igazukért:

„Fogalmad sincs, hogy mit beszélsz! Ikrek vagyunk, mert egy a lelkünk!”

Zuri nővére, a 23 éves Victoria Williams, annyira édesnek találta ezt a választ, hogy megosztotta az interneten a párbeszédet.

„Ez a két kislány, óriási igazságokat tanít nekünk. Rengeteget tanulhatunk a barátságról!”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!