A kutyus olyat tett, a síró kisgyerekkel, ami bizonyítja, hogy van még tiszta és őszinte szeretet

- Hirdetés -

A kutyák a legkülönlegesebb lények, amelyek valaha is beléptek az ember életébe. Egyrészt barátságosak és hűségesek, és ami a legfontosabb, hogy a legtöbbjük nagyszerűen bánik a gyerekekkel. Valójában a kutya és a gyermek barátsága olyan kapcsolat, amely színtiszta és őszinte. Ez pedig nagyon ritka manapság a világban.

Bonnie Michaeleknek és férjének van egy Brutus nevű bullmasztiffja, akit feltétel nélkül szeretnek. Annyira, hogy „első babájukként” hivatkoznak rá.

Amikor Bonnie teherbe esett, Brutus ezt mindenki más előtt már tudta. Hirtelen nagyon védelmezővé vált, és egy percre sem hagyta magára a nőt.

„Brutus előbb tudta, hogy terhes vagyok, mint én”

-állítja Bonnie

- Hirdetés -

Ő és a férje is 100%-ig biztosak voltak abban, hogy Brutus nagyszerű testvére lesz az új kisbabának. A kutya egyébként is izgatottá válik, ha gyerekek játszanak a szabadban.

Amikor Kayden baba világra jött, mindenki kíváncsian várta Brutus reakcióját. Mihelyst a kutya először meglátta emberi testvérét, odalépett hozzá, és megnyalta a baba arcát, mintha köszönni akarna.

Brutus megértette, hogy az új feladata az, hogy vigyázzon a babára, és gondoskodjon arról, hogy a kicsi épségben maradjon. Ezt bizonyította, amikor felajánlotta kedvenc játékát Kaydennek, amikor az sírni kezdett.

- Hirdetés -

Érdekesség, hogy a kutyának egyetlen egy kedvenc játéka van. Egy sárga plüssjáték, amit senkinek sem ad oda. Amikor Kayden sírni kezd, a kutya odaviszi neki és felajánlja a babának. Minden egyes alkalommal. Hihetetlen.

Kayden szerencsés, hogy olyan nagyszerű barátja van, mint Brutus. Ezek ketten nagyon jól fognak szórakozni együtt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!