A lány, akinek teljesen megváltozott az élete, miután megvonta magától az alkoholt!

- Hirdetés -

Miért van szüksége egy embernek szeszes italra? Alapjában véve, a feszültség enyhítésére, pihenésre, kikapcsolódásra, különösen a hétvégeken. Mindenki tudja, hogy az alkoholtartalmú italok csak nagyon kis adagokban hasznosulnak. A túlzott fogyasztásuk nemcsak az egészség romlását, hanem végzetes problémákat is eredményeznek. A szeszes italok veszélyeiről, több mint ezer cikk, tanulmány, és könyv is íródott, de az emberek még mindig nem fordítanak rá elegendő figyelmet. Ám Jelly Devote modell tudna egy s mást mesélni, ezekről a dolgokról.

A 20 éves lány felébredt egy másnapos vad este után, belenézett a tükörbe, és rájött, hogy ez nem folytatódhat tovább. Meg kell mutatni, hogy az akarat sokkal erősebb, mint a káros dolgok iránti szenvedély. Az ital jelentősen megváltoztatta a fiatal lány megjelenését. Állandó táskás volt a szeme, az arc duzzadt volt és meg is hízott, ez az alkoholtartalmú italok és rágcsálnivalók káros hatása miatt történt.

- Hirdetés -

Először a lány félt ráállni a mérlegre. Nem igazán akarta látni azt a háromjegyű számot, amit magától is ki tudott következtetni. Jelly elment az edzőterembe, megtiltotta magának, hogy bármiféle gyorséttermi kaját egyen, és megvonta magától az italt is! Több hónap is gyötrelmesen telt el számára.

Egész idő alatt salátán éltem, próbáltam betartani minden diétát, ami a fogyásomhoz szükséges volt. Hétvégén vonzotta a bár és a pub hangulata, de Jelly ellenállt a kísértésnek. Amikor először állt rá a mérlegre, 80 kilogrammot mutatott.

- Hirdetés -

Az edzés és az egészséges táplálkozás pozitívan tükröződik vissza külsején. Az eredmény, lehengerlő volt. Több hónapon keresztül folytatott kemény munka után, a lány 20 kilogrammtól szabadult meg. Az idő múlásával, ahogy Jelly is megkönnyebbült, ivott egy kevés bort. De csak egy pohár volt, és nem több, a lány szigorúan betartja, hogy hetente csak kétszer iszik.

Most Devote 27 éves. Megnézte a régi fényképeit, és azt mondta, mintha nem is az az ember lenne a képen. A lány nagyon megváltozott. Sokkal Fiatalabbnak tűnt, ez tette lehetővé számára, hogy modellé váljon. Jelly rendszeresen tart előadásokat, az alkoholfogyasztásról, a sportról és az egészséges táplálkozásról.

- Hirdetés -

Órákat hirdet a közösségi oldalakon. Instagramját több, mint félmillió embert követi. „Mindig van választásod. Csak akaraterőre és kitartásra van szükség, hogy elérd a céljaidat „-mondta a lány.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!