A lánya fényképével büszkélkedett az interneten. Az emberek könyörtelen megjegyzéseket írtak hozzá. Ilyen rosszindulatúak vagyunk?

Megosztás

- Hirdetés -

Az anyuka fotót posztolt a kislányáról a Facebookra. A követői nagyon kegyetlenek voltak. Ilyen szörnyűek az emberek?

Kislány, anyajeggyel az arcán

Angelika anyajeggyel az arcán, az úgynevezett portói borfolttal született. Ezt lapos, sötétvörös foltok jellemzik, amelyek leggyakrabban a szájon vagy a végtagokon fordulnak elő. Általában nem járnak más tünetekkel, kivéve, ha a szem körül vannak. Ekkor előfordulhat, hogy az illetőnél zöldhályog alakul ki.

Anyja úgy döntött, hogy megosztja kis boldogságát az egész világgal. Így Angelika fotóit közzétette a közösségi médiában. Nem számított arra , hogy szeretett lánya kegyetlen gyűlölködés áldozatává válik.

kep 2022 10 31 162815014 A lánya fényképével büszkélkedett az interneten. Az emberek könyörtelen megjegyzéseket írtak hozzá. Ilyen rosszindulatúak vagyunk?

„Olyan az arca, mintha meggrillezték volna”

- Hirdetés -

Sokan borzalmasnak nevezték. Egyesek szerint soha nem lesznek barátai a gyereknek…

kep 2022 10 31 162822401 A lánya fényképével büszkélkedett az interneten. Az emberek könyörtelen megjegyzéseket írtak hozzá. Ilyen rosszindulatúak vagyunk?

Angelikát a hétköznapokban is sértő megjegyzésekkel illetik. A szülőket nem zavarja a gyermekükön lévő anyajegy. Szerintük így lett ő egyedi és gyönyörű.

„A legjobban az zavar, amikor azt mondják, hogy nagykorában majd sminkkel eltakarhatja. Miért kellene ezt eltakarni?”

- Hirdetés -

A portói borfoltok a kapillárisok érhibái. 1000 születésből három ilyen eset van.

kep 2022 10 31 163003623 A lánya fényképével büszkélkedett az interneten. Az emberek könyörtelen megjegyzéseket írtak hozzá. Ilyen rosszindulatúak vagyunk?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!