A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

- Hirdetés -

A szakértők szerint ezek a hűtlenség jelei!

A megcsalásnak megvannak az árulkodó jelei. Na persze, nem kell egyből a másik torkának ugrani, de érdemes nyitva tartani a szemünket, nehogy túl sokáig legyünk „madárnak nézve”.

kep 2023 03 04 115534080 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

Egyes párkapcsolati szakértők sorra vették azokat a jeleket, amik felett képesek vagyunk elsiklani, a bizalom és a szerelem rózsaszín mámorában.

- Hirdetés -

Mik a megcsalás elsődleges jelei?

Gyakran kezdeményez vitákat

A hűtlen felek gyakran kezdeményeznek vitákat és ilyenkor rendszerin szakítással fenyegetőznek. Felesleges, értelmetlen konfliktusok. Ennek oka a feszültség a titkos viszony miatt. A rafináltabbak azért csinálják, hogy ha esetleg kiderülne, akkor lehessen mire fogni. Például a veszekedésekre. Vagy ha a hűtlen fél dilemmázik a két partner között, akkor az aktuális párját ezzel tudja kicsit hidegre tenni, hogy ezzel is előkészítse azt, hogy …váltani fog.

kep 2023 03 04 115620113 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

Megmagyarázhatatlan viselkedés

Eddig mindig meghívott, ha a munkatársaival, barátaival találkozott, de az utóbbi időben nem? Másképp öltözködik? Később érkezik haza a megszokottnál? Túl csendes? Néha elérhetetlen telefonon, pedig nem lenne rá oka? Meglepő kiadások és szexuális igények. Ha ezekből egyre többet tapasztalsz és nem áll össze a kép, akkor az mindenképpen gyanús…

kep 2023 03 04 115635453 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

Egyre többet kritizálja a párját

Ez az előbb említett távolság megteremtésének az oka. Lehet munkahelyi stressz is, de ugyanúgy bűntudat is. Sokszor csak indokot akar teremteni a hűtlenségre. Ha kiderülne, akkor a másik fejéhez vághassa, hogy mindez azért történt, mert nem tudta kielégíteni az igényeit.

- Hirdetés -
kep 2023 03 04 115607527 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

Hűtlenséggel gyanúsítja a párját

Ha a párunk oktalanul hűtlenséggel vádol minket az nem jó jel. Azért tesz ilyet, hogy elhitesse magával, hogy nem csak ő a hibás, és átruházza a másikra a saját szégyenérzetét. Ha az ő szemére van mindez hányva, akkor meg természetesen tagad…

kep 2023 03 04 115649132 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

A telefon

Érdemes figyelni, hogy megváltoztak-e a telefonjával kapcsolatos szokásai. Ha féltve őrzi, magával viszi még a fürdőbe is, lefordítva, lenémítva tartja az asztalon…esetleg még repülő üzemmódba is teszi, ha együtt vagytok, akkor az mindenképpen gyanús!

kep 2023 03 04 115700144 A megcsalás 5 jele! Ha ezeket tapasztalod, akkor a párod tutira félrelép!!!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!