A nővér az anya kezébe adja az újszülöttet…Amikor meglátta gyermeke száját megrémült…

- Hirdetés -

Jennifer Meltonnak egy gyönyörű és egészséges kisfia született, akit Nate-nek hívtak. Másnap rutinvizsgálatra vitték a babát – súlymérés, mérés, vérvétel. Semmi különös. Amikor a nővér egy idő után meghozza újszülöttjét, kis híján infarktust kap… Mi történt?

Jennifer Melton és újszülött babája

kep 2022 06 12 090701682 A nővér az anya kezébe adja az újszülöttet...Amikor meglátta gyermeke száját megrémült...

Közvetlenül a szülés után a nővér rutinvizsgálatra vitte az újszülöttet. A fiút meg kellett mérni, vért venni stb. Ez idő alatt az anyának jut egy kis pihenő a szülés nehézségei után. Mire feleszmélt, a gyermeke már újra a karjaiban volt…

Aztán a nővér elkezdte elmondani azokat a vizsgálatokat, amelyeken a fia éppen átesett. Amikor Jennifer Melton hallgatni kezdte őket, először nem tudta, hogy a nő viccel, vagy végül is igazat mond…

- Hirdetés -
kep 2022 06 12 090848806 A nővér az anya kezébe adja az újszülöttet...Amikor meglátta gyermeke száját megrémült...

Mielőtt a babát elvitték volna, nem tájékoztatták az anyukat, hogy gyermekét nem rutinszerű vizsgálatoknak vetik alá…pláne nem műtétnek.

Megrémült anya, amikor a fia szájába nézett, vért látott benne! Ez nagyon aggasztotta őt. Aztán kiderült, hogy újszülött kisgyermekét megműtötték. Frenulotomiát végeztek rajta. (A nyelvfék bemetszése)

kep 2022 06 12 090653433 A nővér az anya kezébe adja az újszülöttet...Amikor meglátta gyermeke száját megrémült...

Az anya teljesen össze volt zavarodva. Nem értette, hogy gyermekét miért kellett ilyen kezeléseknek alávetni.

- Hirdetés -

Kiderült, hogy felcserélték a gyerekeket. Véletlenül rossz gyermeken végezték el a kezeléseket, így a kisfiú teljesen feleslegesen esett át a beavatkozáson.

Az orvos nem próbált kifogásokat keresni. A jelentésében a következőket írta: „… rossz csecsemőt kértem. Valószínűleg egy másik csecsemőn végeztem el a beavatkozást, mint amit szándékoztam… és elismertem a hibámat, és bocsánatot kértem.”

Az Egyetemi Orvosi Központ a szövetségi adatvédelmi szabályozásra hivatkozva nem kívánta konkrétan kommentálni a történteket.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!