A párnak, 21 gyermeke van, és többet szeretnének… Milliókat költenek dadákra…

Megosztás

- Hirdetés -

Egy török ​​milliomos feleségének 21 gyermeke van, és… nem akar itt megállni. Célja… 105 gyerek! Megengedheti magának. Férje nem sajnálja a pénzt a legjobb dadákra.

Egy török ​​milliomos feleségének 21 gyermeke van

Van köztük 33 év korkülönbség. A fiatal orosz nőnek és a török milliomosnak is közös álma van. Egy hatalmas család létrehozása. Ezt az álmukat nagyon következetesen követik. A párnak már 11 gyereke született februárban, de a szám folyamatosan növekszik.

kep 2022 10 23 155429833 A párnak, 21 gyermeke van, és többet szeretnének... Milliókat költenek dadákra...

Kristina 17 évesen szülte meg első lányát. Sajnos rögtön ezután szakított gyermeke biológiai apjával. A sors rámosolygott, amikor nyaralni ment Batumiba. Ott találkozott Galip Ozturkkal, a török ​​milliomossal. Néhány hónappal később a pár össze is házasodott.

- Hirdetés -

A ma 24 éves Kristina 21 gyermek édesanyja. A család lenyűgöző ütemben bővül. Hogyan lehetséges?

A milliomos férj béranyák segítségével bővíti a családot. Eddig nagyjából 100 millió forintnyi dollárjába fájt a gyarapítás. De nekik ez nem probléma. Galip Ozturk a Metro Group of Companies tulajdonosa és milliárdos. Feleségét pedig mindennél jobban szereti.

Mindig mosolyog, de közben titokzatos. Ő az a feleség, akiről mindig is álmodoztam. Egy igazi gyémánt, akinek tiszta és kedves szíve van…

- Hirdetés -

Nyilván könnyebb dolguk van így, hogy milliomosok. A párt összesen 16 dada segíti.

kep 2022 10 23 155807976 A párnak, 21 gyermeke van, és többet szeretnének... Milliókat költenek dadákra...

A pár évente 50 milliót költ dadákra, de az üzletembert ez cseppet sem zavarja. Azt akarják, hogy a ház körül legalább száz gyerek szaladgáljon.

„Egyesek szerint a bolygónk amúgy is túlnépesedett és nem illene ilyeneket csinálni. Én úgy gondolom, hogy tévednek. Az összes gyermekem jó körülmények között fog felnevelkedni. Nem lesz hiányuk semmiben. Nem kell nélkülözniük.”

Az anyuka folyamatosan a gyermekeivel van. Mindent megtesz, mint a többi anyuka…

kep 2022 10 23 160022593 A párnak, 21 gyermeke van, és többet szeretnének... Milliókat költenek dadákra...

Sosem unatkozom…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!