„A plasztikai műtétek királynőjének” nevezik. Két kiló szilikon van a kebleiben…

Megosztás

- Hirdetés -

A plasztikai műtétek királynőjének hívják. A 32 éves nő nyíltan beszél a tucatnyi műtétjéről. Nem titkolja, hogy már egy vagyont költött magára.

A plasztikai műtétek királynőjének hívják

Tara Jayne McConachy Melbourne-ből származik, és az ausztrál média sztárja. Meglehetősen szokatlan módon keltette fel az internetezők figyelmét. Szereti magát „ausztrál Barbie-babának” hívni. A nő az egész vagyonát plasztikai műtétekre költi. Úgy szeretne kinézni, mint a népszerű játékbaba.

Tara ápolónő, és azt mondja, szeret foglalkozni a betegekkel. De ez az álma, hogy „élő Barbie babává” váljon, igazi rögeszméjévé és életcéljává vált. A nő előszeretettel kérkedik szépségével, bár bevallja, hogy megjelenését jórészt a számos plasztikai műtétnek köszönheti. Tara eddig körülbelül 50 millió forintnyi összeget költött műtétekre.

- Hirdetés -

Óriás mellimplantátumok

Úgy tűnik, ezzel még nincs vége. Bár most Törökországba kell utaznia az újabb beavatkozásokért, ugyanis a helyi sebészek már nem vállalják el. A kebleit szeretné újra megnagyobbítani.

McConachynak már így is hatalmas keblei vannak. A méretük eléri az 1050 köbcentit. Tara azonban nagyobbat szeretne. Sőt! Most szeretné, ha a szemei színét is megváltoztathatná…

A keblein kívül még az orrát, fenekét szabatta át. Na meg persze a botox sem hiányozhat.

- Hirdetés -

Kérdés, hogy az orvosok miért állnak vele még szóba? A nő egyértelműen a műtétek rabja…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!