A plasztikai műtétek súlyos mellékhatása. 3 hónapig volt erekciója az agyonműtött férfinak

- Hirdetés -

A plasztikai sebészet virágkorát éljük. Vagy, talán a második reneszánszát. Manapság már teljesen normális dolog az, ha valaki itt-ott javít magán. Egy görbe orr, egy kebelkorreckió stb. Ezek egyike sem az ördögtől való. Azonban, az élő-Barbie babákkal már Dunát lehet rekeszteni. Ebből látszik, hogy hamar szenvedéllyé tud válni. Persze, ehhez pénz kell. Sok.

De minden szép és jó? Mindenki boldog és önbizalommal teli, aki megműtteti magát? Hát vannak mellékhatások. Nem is kevés.

kep 2021 12 29 101336 A plasztikai műtétek súlyos mellékhatása. 3 hónapig volt erekciója az agyonműtött férfinak

Vannak, akik már több száz kezelésen is átestek. Egy horvát divatstylist ékes példája annak, milyen katasztrofális tud lenni a tökéletességre való törekvés. A zágrábi születésű Neven Ciganović egy élő-Ken baba. Már fiatalon úgy gondolta, hogy egyszer úgy akar kinézni mint a legendás játék.

Mivel jár mindez? Nagy fej, kicsi orr, kiemelkedő arccsont és telt száj. A horvát srácnak sikerült elérnie a kívánt hatást. 50 évesen is úgy néz ki, mint egy 20 éves. Útja a „tökéletes megjelenés” felé éveken át tartott. 1992-ben volt az első szilikonon ajakfeltöltése.

kep 2021 12 29 101345 A plasztikai műtétek súlyos mellékhatása. 3 hónapig volt erekciója az agyonműtött férfinak

Aztán jött a többi. Neven orrát háromszor műtötték. Arccsontjaira, állkapcsára és állára is jöttek az implantátumok. 2017-ig nem is volt semmi gond. Ekkor egy septum korrigáló orrműtéten esett át. A műtét után felébredve kiderült számára, hogy az élete teljesen megváltozott.

- Hirdetés -

A betegnek erős erekciója volt, amely nem „lankadt”.

kep 2021 12 29 101359 A plasztikai műtétek súlyos mellékhatása. 3 hónapig volt erekciója az agyonműtött férfinak

Az orvosok megállapították, hogy Ciganović az úgynevezett priapizmus állapotába esett. Ez nem kívánt, elhúzódó és fájdalmas erekciót jelent.

A probléma kiküszöbölése érdekében a férfinak további három műtéten kellett átesnie. Három hónapba telt, mire visszatért a normális életbe.

- Hirdetés -

Az orvosok nem tudták megállapítani, mi okozta a problémát Nevennél. Feltételezik, hogy az általa szedett étrend-kiegészítő következménye lehetett. Valószínűleg egy ismeretlen anyag kölcsönhatásba léphetett az érzéstelenítővel, ami erekcióhoz vezetett. A horvát felépülése után úgy döntött, hogy segíteni fog más férfiaknak, akik hasonló problémákkal küszködnek.

kep 2021 12 29 101602 A plasztikai műtétek súlyos mellékhatása. 3 hónapig volt erekciója az agyonműtött férfinak

Ennek érdekében fiókot hozott létre az OnlyFans oldalán, ahol Rick Vendeta álnéven beszél arról, hogyan kezelte a priapizmust. Tanácsának köszönhetően a többi betegnek esélye van arra, hogy visszanyerje önbizalmát, és reménykedjen, hogy megszabadulhat a betegségtől.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!