A profi modell szerint a hónaljszőrzet az új trend. A divatmagazinok vevők a dologra

- Hirdetés -

A testpozitív mozgalom az elmúlt években egyre pozitívabb fogadtatásban részesül. Sok fiatal keresi a módot arra, hogy a természetesség szépségét hangsúlyozza. Ez már csak azért is jó, mert így sokkal elfogadóbbak önmagukkal azok, akik úgy érzik, hogy nem „tökéletesek”. Már pedig ilyet nagyon kevesen éreznek.

model reveals why she doesnt sha A profi modell szerint a hónaljszőrzet az új trend. A divatmagazinok vevők a dologra

A 24 éves Nikki Serenity modell. A legújabb fotózásain már büszkén mutatja a hónaljszőrzetét. A divatmagazinok vevők a dologra…

A Missouri állambeli St. Louis-ban élő divatmodell 19 éves korában hagyta abba a hónaljszőrzet borotválását.

„Kezdetben csak a „no-shave november” miatt hagytam meg. Rengeteg modell növesztette meg a szőrzetét…”

„Úgy terveztem, hogy ez egyszeri alkalom lesz a számomra, de beleszerettem. Sokkal vonzóbbnak és magabiztosabbnak érzem magam. Mára a lábamat sem szívesen borotválom…”

„Egyesek szerint ez undorító, de én szabadabbnak érzem magam a testszőrzetemmel…”

567 A profi modell szerint a hónaljszőrzet az új trend. A divatmagazinok vevők a dologra

„Azt akarom, hogy a testem azt tegye, amit szeretne… Ez így természetes. Elvesztettem miatta pár állást, de sok másikat megnyertem. Vannak, akik megvárják míg leborotválom. Egyes munkákért, komolyabb partnerekkel természetesen megteszem…”

„Rengeteg komolyabb magazinban szerepeltem így.”

- Hirdetés -

Nikki elmesélte, hogy továbbra is kapja az ajánlatokat. Egyes cégek komoly marketingértéket látnak az új stílusban.

A modell szerint ez egyre divatosabb. Ő mindenkinek azt tanácsolja, hogy dobja el a borotvát és éljen természetesebben, szabadabban.

„A világ megszokta, hogy a nők borotválkoznak. Szerintem félnek attól, hogy mit gondolnak mások. Én azt javaslom mindenkinek, hogy egyetlen egyszer próbálja ki. Hátha felerősíti az önbizalmukat, ahogy nálam is történt…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet: 10 híresség, akiknek a testszőrzet nem szégyen. “Elegem lett a megfelelési kényszerből, ilyen egy igazi test…”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!