A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

- Hirdetés -

Beth Davis közel két évtizede küzd a leggyilkosabb betegséggel. A rákkal. Először 2004-ben diagnosztizáltak nála mellrákot, majd az orvosok 2020 júniusában erősítették meg, hogy betegsége a IV. stádiumba lépett. Sajnos, átterjedt a teste többi részére is, de egyelőre nem adja fel. Élete utolsó pillanataiban is azért küzd, hogy másoknak segítsen.

2 7 A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

Beth azt állítja, hogy a betegség csak egy része az életének, de nem hagyja, hogy ez határozza meg. Nem egy tárgynak gondolja magát, aminek a lejárati dátuma vészesen közeleg. Kitalálta, hogy élete hátralévő részében segít lányának, Mollynak megtalálni a tökéletes férfit.

Molly 14 volt, amikor édesanyja mizériája a rákkal megkezdődött. Azóta segíti anyját mindenben, amiben csak lehet.

271351914 3109372465983056 595477032038867996 n A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

„Felkel és sugárzik belőle a kedvesség. Igyekszik mindenki életét jobbá tenni. ” – mesélte Molly

Anya és lánya kitalálta, hogy felregisztrálják Molly-t egy társkeresőre. A Wingman-re. A társkereső vezérigazgatójának megtetszett kettejük története és remek ötlettel állt elő.

- Hirdetés -

Írt egy e-mailt a párosnak és felajánlott egy remek lehetőséget. Azt találta ki, hogy kiteszi Molly képét az USA egyik legnépszerűbb pontjára óriásplakát formájában.

3 4 A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

„Munkám során profilok ezreit lapozgatom végig, és amikor rábukkantam Beth-re és Molly-ra azonnal feltűnt, hogy egy olyan páros, akinek segíteni akarok.”

271529608 2473524466114902 2896842643201531708 n A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

Szóval kitették Molly-t a New York Time Square-re közvetlenül szilveszter előtt. A képhez azt a feliratot tették, hogy:

„Randizz a lányommal”

A plakát annyira népszerű lett, hogy a mellette lévő popsztár plakátját észre sem vette senki.

- Hirdetés -
1 7 A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

Beth azt mondta, hogy nagyon szeretné látni, ahogy a lánya az oltár elé vonul, de az idő szorít. Nincs sok belőle. A végső cél, hogy találjon valakit, aki kedves, családi értékekkel bír és jó párost alkotnak együtt. Biztos benne, hogy a tökéletes férfi odakint van. Csak meg kell találni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Túl van az utolsó kezelésen a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója futótűzként terjedt…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!