A rendszeres kávézás elképesztő hatással van a női mellekre. Íme a legfrissebb kutatás

Megosztás

- Hirdetés -

A tudósok már megint előálltak valamivel…

A kávézás az egyik legfontosabb napi program, de nevezhetjük akár szeánsznak is. Egyesek képtelenek belekezdeni a napba anélkül, hogy le ne rottyantottak volna maguknak egy csészével.

cvge A rendszeres kávézás elképesztő hatással van a női mellekre. Íme a legfrissebb kutatás

Többször is írtunk már arról, hogy a kávézásnak milyen élettani hatásai vannak. A rengeteg antioxidáns révén csökkenti a tumoros megbetegedések kockázatát. Igazán csak a szív- és érrendszeri problémákkal küzdőknek kell óvatosan kortyolgatniuk eme nemes italt.

- Hirdetés -

A svédországi Lund Egyetemen végeztek egy kutatást, és nagyon meglepő eredményre jutottak.

kep 2022 10 22 090823035 A rendszeres kávézás elképesztő hatással van a női mellekre. Íme a legfrissebb kutatás

Az egyetem onkológusa, Helena Jernstroem szerint napi három csésze kávé elfogyasztásával jelentősen csökkenthetjük a mellrák kialakulásának kockázatát. Ez remek hír, azonban egy furcsa mellékhatásra is figyelmesek lettek. A svédek szerint napi 3 vagy több kávé elfogyasztásával kimutatható a mellméret csökkenése.

kep 2022 10 22 090734284 A rendszeres kávézás elképesztő hatással van a női mellekre. Íme a legfrissebb kutatás

270 önkéntest vontak be a kutatásba. Megfigyelték, hogy milyen különbségek vannak a kávézók és a nem kávézók között. Rájöttek, hogy akik sok kávét isznak, azoknál kisebb valószínűséggel alakul ki tumoros elváltozás a mellben. A kávé egy olyan gént aktivál a szervezetben, amitől a mellben lévő emlőmirigyek zsugorodni kezdenek. A onkológus szerint nem arról van szó, hogy bárkinek is teljesen eltűnne a keble, de az önkéntesek több mint felénél szemmel látható volt a méretcsökkenés…

kep 2022 10 22 090851884 A rendszeres kávézás elképesztő hatással van a női mellekre. Íme a legfrissebb kutatás

Helena Jernstroem kiemelte, hogy a nagymellű nőknek kifejezetten előnyükre válhat a rendszeres kávézás. Akinek nagyobb keblei vannak, azoknál sokkal nagyobb a mellrák kialakulásának kockázata.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: Origo, Promotions

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!