A szem a „lélek tükre”. Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

- Hirdetés -

Ha tudni akarjuk, hogy épp kivel van dolgunk, akkor mélyen a szemébe nézünk. A leggyorsabb módja annak, hogy megítéljük egy személy jellemét és beállítottságát, ha a szemükbe nézünk. Mit lehet kiolvasni belőlük? Mit árul el rólad a szemed színe?

A testbeszédet lehet kontrollálni. Hamiskás mosolyt tudunk csalni az arcunkra, de a szemünk nem tud hazudni. Az igazi mosoly visszatükröződik a tekintetünkben is, de a hamis mosoly nem.

mosolyog A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

Ezért is mondják, hogy a szem a lélek tükre.

Kicsit elvontnak tűnhet, hogy egy személy szemszíne elárulhat valamit a személyiségéről. Érdekes módon az évek során végzett tudományos kutatások megerősítették ezt a tényt. Az egyik a CyberPulse, a Los Angeles-i Impulse Research Corporation részlegének 2018-as felmérése volt. 1016, 16 és 35 év közötti nő válaszolt a különböző szemszínekről és a személyiségre gyakorolt ​​hatásáról szóló kérdésekre.

Szemszín és személyiség:

- Hirdetés -

Barna

co mowi o tobie kolor oczu 4 768 A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

A barna meleg szín, a barna szeműek pedig általában kedvesek, nyitottak, szeretnivalók és édesek. A barna szemű emberek megbízhatóak, magabiztosak és függetlenek. Erős kötődésük van a barátsághoz és más társadalmi kötelékekhez. Általában érdekli őket új emberek megismerése, új barátságok kötése. Stabilak, hűségesek és általában mindent megtesznek azért, hogy társasági életük felhőtlen legyen.

Mogyoróbarna

kep 2022 02 13 095838 A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

Ez az íriszek barna és zöld árnyalatainak kombinációja. A mogyoróbarna szemű emberek bátor, határozott és fegyelmezett emberek. Ha a szín kicsit zöldebb, mint a barna, akkor hajlamosabb vagy a hülyéskedésre. Ha barnábbak, mint zöldek, akkor valószínűleg barátságos és udvarias vagy. A mogyoróbarna szemű emberek gyakran indulatosak. Mélyen érzik a belső erőt, és néha rettenetesen önzők lehetnek saját céljaik elérésében.

Kék

a kekszemu emberek mindannyian r A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

A kék szemű emberek általában higgadtak, nyugodtak és koncentráltak. Intellektuálisak, szentimentálisak, bátrak és karizmatikusak. Időnként önközpontúak lehetnek, de általában vidámak, jókedvűek. A kék szemű emberek erősek és kitartóak, így könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezethez vagy kedvezőtlen körülményekhez. Tulajdonképpen a jég hátán is megélnek…

- Hirdetés -

Borostyán

132ff762ccc06d85ab34084b2e17c1d0 A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

Elbűvölő emberek. Remek beszélgetőpartnerek. Intelligensek és az idő nagy részében eléggé szokatlan módon gondolkodnak. Képesek teljesen más irányból megközelíteni egy-egy témát, mint a többiek. Szeretik a társaságot, barátságos, megközelíthető emberek.

Zöld

20110912szepuljmi6 A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

A zöld szemű emberek gyakran nagyon titokzatosak. Magabiztosak, amely néha átcsap arrogánsba. Szexuális vonzerővel, a veszély aurájával és a kaland ígéretével csábítanak el. Gyakran nagyon intelligensek, türelmesek, és nagy érzelmi visszafogottságot mutatnak. Jól tudják leplezni érzéseiket és elfojtani az érzelmeiket. Szenvedélyes, érzéki emberek, akik szabadságra, elfogadásra és örömre vágynak.

Szürke

co kolor oczu mowi o tobie 6 768 A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

A szürke szem a kék szem egyik árnyalata. Nagyon sok közös személyiségjegyet mutatnak a kék szeműekkel. Hűvös, nyugodt emberek, de nem mindig biztosak az érzéseikben. Szeretik követni a protokollt. Gyakran megtévesztők és számítók lehetnek. Néha még a saját érzelmeiket sem értik meg.

- Hirdetés -

Fekete

schwarze augen schauspielerin ma A szem a "lélek tükre". Mit árul el a személyiségedről a szemed színe?

A barna pigment mély koncentrációja ellenére a fekete szemű emberekben kevés a közös a barna szeműekkel. Gyakran nagyon titokzatos személyiségük van. Természetük dinamikus és többnyire instabil. Mély odaadást mutatnak a szenvedély iránt… A fekete szeműek általában impulzívak, ragadozók és bátrak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!