A születésnapján fulladt vízbe. 3 évesen a világ egyik legfiatalabb szervdonorává vált. „Lelke tovább él másokban”

Megosztás

- Hirdetés -

Ezra – Az ország legfiatalabb szervdonorává vált. Egy 3 éves kisfiú, aki vízbe fulladt, miközben ikertestvérével épp a születésnapját ünnepelte egy Fülöp-szigeteki üdülőhelyen.

Egy nappal a halála után édesanyja, gondoskodott arról, hogy fia „mások testében tovább élhessen”

kep 2022 11 24 114958384 A születésnapján fulladt vízbe. 3 évesen a világ egyik legfiatalabb szervdonorává vált. "Lelke tovább él másokban"

„Családjaink támogatásával úgy döntöttünk, hogy a testében maradt életképes szerveket eladományozzuk” – mondta egy november 12-i Facebook-bejegyzésében, amelyben bejelentette fia halálát, egy nappal azután, hogy másodszor is agyhalottnak nyilvánították.

- Hirdetés -

Az Országos Vese- és Transzplantációs Intézet szervkereső részlege, az NKTI-HOPE megerősítette, hogy Ezra a legfiatalabb donor „a program kezdete óta”.

Ezra mindkét veséjét egy 24 éves recipiensbe ültették. A szaruhártyája is gazdára talált.

kep 2022 11 24 115010719 A születésnapján fulladt vízbe. 3 évesen a világ egyik legfiatalabb szervdonorává vált. "Lelke tovább él másokban"

Jennae, az anya azt mondta, hogy a szervadományozás az az örökség, amelyet Ezrának adhatnak, „így mások életében él az áldozat és a nagylelkűség ajándéka révén”.

- Hirdetés -

„Nem tudjuk, mi lesz ezentúl, és hogyan fogunk tudni tovább élni Ezra nélkül. Csak annyit tudunk, hogy minden szeretetünket ikertestvérére, Elijahra irányíthatjuk, és az ő jólétére összpontosíthatunk” – minden bizonnyal szüksége lesz ránk ezen a nehéz időszakon – mondta.

kep 2022 11 24 115023572 A születésnapján fulladt vízbe. 3 évesen a világ egyik legfiatalabb szervdonorává vált. "Lelke tovább él másokban"

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!