A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

- Hirdetés -

Egy elhunyt asszony szült gyermeket. A ravatalozó dolgozói újszülöttet találtak a koporsóban közvetlenül a temetés előtt? Hogyan lehetséges ez?

A megdöbbentő eseményre a dél-afrikai Mbizana községben, Mthayisi faluban került sor. A temetés előtti pillanatban a temetkezési igazgató mentett meg egy újszülöttet, akit a koporsóban találtak, elhunyt édesanyja mellett.

kep 2021 10 15 101035 A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

Az anyuka kilenc hónapos terhesen távozott el 1-2 nappal korábban. A 33 éves nő légzési problémák következtében hunyt el. Nem tudni, hogy Covid volt-e, legalábbis hivatalosan senki nem említette.

- Hirdetés -
kep 2021 10 15 101021 A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

Az sem világos, hogy az anya halála után miért nem ellenőrizte senki a születendő gyermek állapotát. A család a halál sokkjával magyarázta, illetve azon a környéken az egészségügyi ellátás nagyon messze van az európai normáktól.

A nőt, halála után két nappal akarták temetni. Minden készen állt, amikor az intézmény dolgozói furcsa hangokat hallottak a koporsóból. Amikor kinyitották egy újszülöttet találtak benne élve.

kep 2021 10 15 100929 A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

A ravatalozó dolgozói egy interjúban csak annyit mondtak, hogy „Több mint 20 éve dolgozom ebben az iparágban, de soha nem hallottam még csak hasonlóról sem.”

- Hirdetés -

Az eseményt felkapta a helyi média, akik kikérték az orvosok véleményét. A szakértők szerint a gyermek már képes volt az anya testén kívül is életben maradni. A halál bekövetkeztével elkezdte a saját életét. A halál után bekövetkezhetnek az emberi testben olyan összehúzódások, melyek kikövezték az útját az újszülöttnek.

kep 2021 10 15 100916 A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

Az elhunyt nő családja gondoskodik a gyermek felneveléséről. Egyelőre nem akarnak nyilatkozni senkinek sem. Gondolhatnánk, hogy ez egy meseszép történet, de a család a lányuk elvesztését és az élettelen testéből megszülető gyermek teljesen sokkolta. Valljuk be, hogy ez egyáltalán nem meglepő.

kep 2021 10 15 100905 A terhesen elhunyt anya a koporsóba szülte a gyermekét. Az egész települést sokkolták a történtek

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!