A világ egyik legrafináltabb szakítós levele, amit az ex, biztos nem tesz kétszer zsebre!

- Hirdetés -

Mindenki esett már át valamilyen szakításon, legyen az nagyon csúnya, vagy békében történő. Az utóbbi elég ritka manapság. De a szakítás akkor is szakítás és az bizony valamelyik félnek fáj. Mondjuk annak, akit elhagytak, mert épp egy másik lányt talált magának a srác. Ez a helyzet sosem könnyű, hiszen ilyenkor az jár az ember fejében, mitől jobb a másik, mint ő?! Vannak olyan lányok, akik szó szerint összetörnek, mély depresszióba esnek, de vannak olyanok, akik Facebookon kezdik el szidni az exet. Viszont történetünk egy olyan lányról szól, aki semmi ilyesmit nem tett, sőt nagyon leleményesen tanította móresre volt barátját. Szegény srác, nem lennék a helyébe. A csaj viszont hatalmas tapsot érdemel!


Szia Édes!

Kitalálod ki felejtett el kilépni a Facebookjából a számítógépen és ki kapott üzenetet Kelsitől!? Igen! Te! De ne aggódj, nem törtem össze semmit! Valójában, még olyan kedves is voltam, hogy összepakoltam a dolgaidat! Ráadásul, egy remek játékot találtam ki neked, hiszen tudom, mennyire szeretsz dolgokat keresgélni (például más lányokat!). Íme, hol találod meg a cuccaidat!
A ruháid ott vannak, ahol először találkoztunk.
A videojátékaid ott vannak, ahol először csókolóztunk.
A laptopod ott van, ahol az első videojátékunkat vettük.
A TV-d ott van, ahol először történt meg minden.
Minden más, beleértve a 2 éven át tartó közös életünk fényképei, Kelsi házában vannak!
Jó szórakozást! Ó, és míg én nem törtem össze vagy tettem tönkre semmit, azt nem garantálhatom, hogy mások nem találják majd meg a cuccaid! Jó vadászatot!”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!