Anyatej illatú parfüm babák számára. Az összetétele félelmetes…!!!!

- Hirdetés -

Egy lengyel cég szokatlan ajánlattal állt elő. Egy babáknak szánt parfüm, amelynek anyatej illata van. Abszurdnak hangzik? Az összetétele még abszurdabb. Szerencsére nem találjuk őket a boltok polcain. Miért?

babaparfum Anyatej illatú parfüm babák számára. Az összetétele félelmetes...!!!!

Anyatej illatú csecsemőparfüm

A lengyel Clovin cég több mint 25 éve készít ökológiai tisztítószereket enzimek és mesterséges anyagok hozzáadása nélkül. Ezúttal egy anyatej illatú babáknak szánt parfüm mellett döntött.

Érdekes módon már a nevük is… ijesztő! A „My First Poison” vagyis „Az első mérgem” parfümről beszélünk. Ha jobban szemügyre vesszük a kicsiknek való parfümöket, kiderül, hogy a név határozottan találó…

- Hirdetés -

A My First Poison parfüm nem egy hétköznapi termék, amit boltban lehet kapni. Szintén távol állnak attól a terméktől, amely biztonságos lehet gyermekeink egészségére nézve. „Az első mérgem” olyan méreganyagokból készült, amelyek szennyezik az emberi tejet! Egy olyan társadalmi kampány eleme, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatejjel áramló káros anyagok problémájára.

Néhány napi használati cikk, például kozmetikumok, tisztítószerek, műanyagok és parfümök tartalmaznak káros anyagokat. Sokan nincsenek tudatában annak, hogy behatolnak az újszülött anya endokrin rendszerébe, ami negatívan hat a kicsi, szoptatott babára. Először is felborítják a hormonháztartását. Ez pedig számos betegség kialakulásának kockázatát jelenti: termékenységi zavarok, rák, cukorbetegség vagy neurológiai problémák.

Ezek a parfümök olyan illatanyagokból készülnek, amelyek szennyezik az anyatejet, és feltehetően megzavarják az endokrin rendszert. 

Clovin már benyújtott egy petíciót az Európai Parlamenthez. Követeli, hogy a gyártók kötelesek legyenek a címkéken tájékoztatni a termékekben található káros anyagok ED-tartalmáról.

- Hirdetés -

Új biztonsági szabványra van szükségünk, ezért petíciót írtunk a gyártóknak, hogy figyelmeztessék a címkéken feltüntetett feltételezett endokrin károsító anyagokat. – mondja a parfümgyártó

Sőt, a márka a „My First Poison” parfümöt is elküldte az Európai Parlamentben élő anyukáknak, kérve az Európai Unió szabályozásának megváltoztatását. Elég lesz mindez a változáshoz? Az idő eldönti. Azt azonban már ma is tudjuk, hogy sok internetfelhasználó támogatja a lengyel cég ötletét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!