Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

- Hirdetés -

Mindenki izgatottan várja a karácsony azon részét is, amikor különféle ajándékokkal lepjük meg egymást. Ez a rész alapvetően a gyerekekről szól, akik még hisznek a Jézuskában. De valljuk be, hogy mi, felnőttek is örülünk, ha a szeretteink gondolnak ránk egy kis aprósággal. Meg persze, jobb adni, mint kapni. Jó látni, ha a kedvesünket valami frappáns meglepetéssel lephetjük meg.

kep 2021 12 27 065610 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

Vannak azonban olyan esetek, amikor az ajándék inkább feszültséget szül, mint melegséget. Egy olvasói levelet szeretnénk megosztani veletek.

Ágnes szülei meghaltak, testvérei nincsenek. Ami azt illeti, túl sok barátja se. A férje és az ő családja áll hozzá a legközelebb. Sokan vannak így. Ettől még lehet valaki boldog.

kep 2021 12 27 065636 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

„A férjem szüleit szerettem volna meglepni egy csini ruhával, amit tavaly vettem, de sajnos nem fértem bele. Autoimmun betegséggel küzdök, amitől felszedtem pár kilót.”

- Hirdetés -

„Azért csinosan öltöztem. Összeszedtük a gyerekeket és elmentünk az anyósomékhoz. A vacsora jó hangulatban telt, ami azért meglepő mert a párom anyja nem különösebben kedvel engem.”

kep 2021 12 27 065624 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

„Eljött az ajándékozás ideje. Törülközőt, ágyneműt és illatos gyertyát vettem a sógoraimnak. A férjem koncertjegyet kapott, a gyerekek meg természetesen játékokat. Ekkor jött el az én időm…”

kep 2021 12 27 065402 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

„Nagyon felkeltette az érdeklődésem egy kis csomag, amit anyósomtól kaptam. Amikor kinyitottam, elakadt a szavam. Diétás pirulák voltak benne. Három havi adag. Anyósomra, majd a férjemre néztem, aki nevetni kezdett. Ekkor, hirtelen az anyja nekem ugrott a következő szöveggel:

- Hirdetés -

Ágikám, fiatal vagy, de nagyon kövér. Így nem élhetsz. Tudnod kell gondoskodni a férjedről…”

kep 2021 12 27 065915 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

„Szóhoz se jutottam. Hányszor kell még elmagyaráznom neki, hogy az elhízásom egy betegség következménye, nem pedig a mértéktelen zabálásnak. Meg sem köszöntem…”

kep 2021 12 27 065802 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

„Később, mikor elindultunk haza, a férjem a kocsiban azt mondta nekem: Ági, ne sértődj meg ezeken a tablettákon. Tényleg kezdened kéne valamit magaddal.”

- Hirdetés -

„A szívem majdnem megszakadt. Senki sem érti, hogy beteg vagyok?”

kep 2021 12 27 070039 Anyósától egy kis ajándékot kapott karácsonyra. Amikor kinyitotta elakadt a szava

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!