Az anya kidobta a lányát az ablakon. Így akarta megmenteni az életét

Megosztás

- Hirdetés -

Nincsen erősebb kötelékek a világon, mint anya és gyermeke között. Egy szerető anya egy gyermekért bármit hajlandó feláldozni, még a saját életét is. Ez a történet, amelyet a média szinte az egész világon leírt, ezt bizonyítja. Az anya kidobta lányát az ablakon, hogy megmentse az életét.

kep 2022 08 25 105754306 Az anya kidobta a lányát az ablakon. Így akarta megmenteni az életét

Esélyük sem volt

Shelby Ann Carter 21 évesen lett anya. Szülés után édesanyjával, élettársával és újszülött babájával egy wyomingi faházban élt. Shelby első gyermeke mindössze 12 nappal a tragédia előtt született.

Nem világos, mennyi idő telt el attól a pillanattól kezdve, amikor Shelby rájött, hogy a háza lángokat emészt, és a fiatal anya úgy döntött, hogy feláldozza életét csak azért, hogy megmentse babáját. Csak másodpercek voltak, talán percek.

- Hirdetés -

Az anya kidobta a lányát az ablakon

A tűz tombolt, felemésztette a család otthonát, és pokollá változtatta életét. Csupán néhány pillanatba telt és a lángok elvágták a menekülési útvonalakat a család előtt. Amikor a tragédia megtörtént, a 21 éves Shelby és lánya, Keana a faházban voltak …

kep 2022 08 25 105549212 Az anya kidobta a lányát az ablakon. Így akarta megmenteni az életét

Amikor a tűzoltóknak végül sikerült megfékezni a lángokat, megdöbbentő felfedezést tettek. Kiderült, hogy a kétségbeesett Shelby feláldozta magát, hogy megmentse a lánya életét.

A 21 éves nő övvel az autós gyermekülésbe szíjazta a gyermekét majd kidobta a második emeleti eblakon. Bármilyen abszurdnak is hangzik, ez a kétségbeesett döntés megmentette az újszülött életét.

- Hirdetés -

Keana túlélte, fiatal anyja nem…

Az apró Keanát megfigyelésre kórházba szállították. A fiatal anya tudatos döntésének köszönhetően a lány nemcsak túlélte a tüzet, de nem is sérült meg.

kep 2022 08 25 105713308 Az anya kidobta a lányát az ablakon. Így akarta megmenteni az életét

Sajnos ez nem jelenti azt, hogy a történetnek happy end lett a vége. Az anya nem élte túl a balesetet. Közvetlenül azután fulladt meg a füsttől, hogy kislányát kidobta az ablakon. A holttestét a tűzoltók az épület romjai között találták meg.

A helyi rendőrfőnök „csodának” nevezte a történteket, és hangsúlyozta: elképesztő, hogy az anyának volt annyi lélekjelenléte, hogy kitalálja, hogy menthetné meg a gyermekét, miközben a lángok karnyújtásnyira tomboltak.

- Hirdetés -
kep 2022 08 25 105912436 Az anya kidobta a lányát az ablakon. Így akarta megmenteni az életét

Shelby halála sokkolta az apró Wyoming lakosságát. A lányt a Facebookon hősnőnek kiáltották ki. Közvetlenül a tragédia előtt töltötte be a 21-et.

A tűz áldozatainak hozzátartozói szerint Shelby nagyon büszke volt kislányára, és az anyává válás egy valóra vált álom volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!