Az anyuka azt tervezi, hogy 6 éves koráig szoptatja a lányát. Egyetértetek vele?

Megosztás

- Hirdetés -

Egy anyuka videóját felkapta most az internet, ugyanis megosztotta benne a cseppet sem hétköznapi szoptatási terveit. A videót közel kétmillió ember nézte meg és sokan csúnyán beszóltak a fiatal lánynak.

Jacy úgy döntött, hogy 6 éves koráig fogja szoptatni a kislányát. Ez az állítása arra késztette az embereket, hogy „szexuális zaklatással” vádolják.

„Ha felnő, a gyermeked neheztelni fog rád. Ez valamilyen szinten a szexuális zaklatás egyik formája”

Egy kritikus ezt mondta: „Ha felnő, a gyermeked neheztelni fog rád. Ez valamilyen szinten a szexuális zaklatás egyik formája”. Míg egy másik szerint „Elég beteges dolog, hogy 6 éves koráig szoptasd a gyermeked…”

A legtöbb komment arról szól, hogy ez káros a gyermekre nézve, és erkölcsileg helytelen.

„Csak azért mert a női kebel egy intim dolog és a szexuális fantáziák tárgya, a gyereked számára még nem az…” – válaszolt a lány.

- Hirdetés -

„Ez nem törvénytelen?” Kérdezték páran. Az anyuka ezt is megválaszolta.

„A hosszabb ideig tartó szoptatás nem szexuális zaklatás. Nincs ebben semmi erotikus dolog, ha a gyereked eszik. Azért mert a keblek a felnőttek számára az erotikus fantázia tárgyai, még nem jelenti azt, hogy a gyermekednek is. „

h Az anyuka azt tervezi, hogy 6 éves koráig szoptatja a lányát. Egyetértetek vele?

Persze voltak, akik támogatták a lányt és megosztották a szoptatási sikertörténetüket is. Nyilván van valami egészségügyi előnye is a dolognak, de azért 6 év az eléggé idős már ehhez.

image 1 Az anyuka azt tervezi, hogy 6 éves koráig szoptatja a lányát. Egyetértetek vele?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!