Az apa folyamatosan énekelt az anyuka pocijában lévő babájának. Amikor megszületett, az apa hangjára adott reakciója mindenkit megdöbbentett

- Hirdetés -
apa

A gyermekvállalás minden ember életében a legfontosabb és legcsodálatosabb érzés. Legalábbis alapvetően annak kell lennie. A várakozás, hogy találkozzunk a kis szeretetgombóccal napról napra nagyobb és nagyobb. Akárcsak az anyuka pocija.

Sok leendő szülő nem tudja, hogy a baba még az anyaméhben is hallhatja és reagálhat a szülei hangjára, valamint a zenére.

Egy leendő apuka Rio de Janeiróból, Brazíliából egyetlen napot sem hagyott ki anélkül, hogy ne beszélt volna felesége hasához. Tudta, hogy meg nem született kislánya hallja a hangját, énekét.

A baba anyja, Rosa szerint a hasa minden alkalommal megmozdult, amikor Flavio, az apuka énekelt.

Amikor a házaspár kis hercegnője, Antonella végül megérkezett zavarodott volt, mint minden újszülött. De amint meghallotta, hogy egy ismerős hang énekel neki, a legszebb mosoly csillant fel apró arcán. Az alábbi képen láthatod, ahogy mosolyog…

- Hirdetés -

A rá mosolygó lányára nézve Flavio nem tudta elrejteni az örömkönnyeit, amelyek folyamatosan gördültek végig az arcán.

„Ez egy olyan pillanat, amikor az emberek elfelejtik az összes fájdalmat, sérelmet és csak arra az őszinte mosolyra összpontosítanak. A gyermekem apák napján született.”

Nem meglepő, hogy a család megosztotta a képeket. Antonella babáról készült fotók az egész világot bejárták és mindenhol, mindenki arcára mosolyt csaltak.

Boldog gyermekkort kívánunk neki!

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!