Az apa sírt ásott a 2 éves kislányának. Az ok összetöri a szíved…

- Hirdetés -

Egyetlen gyermeknek sem szabadna súlyos, életveszélyes betegséggel születnie. Gondoljunk csak bele? Egy apró csemete mit véthetett a világ ellen, hogy gyermekként már ilyen keresztet kelljen cipelnie? Vagy a sors ezzel a szülőket bünteti? Soha nincs igazság, ha egy súlyosan beteg gyermekről van szó…

kep 2022 03 29 174429 Az apa sírt ásott a 2 éves kislányának. Az ok összetöri a szíved...

Betegség

Egy 2 éves kínai kislány Szecsuán tartományban talasszémiába betegedett meg. Ez a vérrendszer egy hihetetlenül súlyos betegsége. Emiatt nagyon kevés hemoglobin van a vérben és így minden sejt hipoxiás.

kep 2022 03 29 174327 Az apa sírt ásott a 2 éves kislányának. Az ok összetöri a szíved...

Életmentési kísérletek

Zhang Liyong, a lány apja és anyja szó szerint mindent megtesznek, hogy megmentsék szeretett lányukat. A pár úgy döntött, hogy újra teherbe esik, így köldökzsinórvér-átültetést végezhetnének a picin. Sajnos ez csak szülés után lehetséges…de nagyon kevés az esély rá, hogy a kislány megérné a testvére születését, és ezzel együtt az életét megmentő kezelést…

kep 2022 03 29 174318 Az apa sírt ásott a 2 éves kislányának. Az ok összetöri a szíved...

Többet nem tehetnek

Annyi hitelük van már, hogy még beszélni sem hajlandó velük senki. Ezért kénytelenek felkészülni a legrosszabbra. A férfi ásott egy sírt, aminek a célja, hogy a kislányának „segítse” megszokni azt a helyet, ahol pihenni fog.

- Hirdetés -

Minden nap odamennek a családdal…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!