„Az emberek szerint a fogyatékkal élő férjem nem tud kielégíteni! Hatalmasat tévednek…”

- Hirdetés -

Egy fogyatékkal élő házaspár nem különösebben foglalkozik azokkal a negatív, durva megjegyzésekkel melyeket időnkét kapnak. Főleg akkor, amikor a hálószobával kapcsolatos dolgokról van szó.

A 29 éves Shane Burcaw egész életében elektromos székhez van kötve. Sokak szerint képtelen kielégíteni a párját, Hannah-t de tévednek.

Shane spinális izomsorvadással (SMA) született. Ez egy olyan betegség, amely idővel az izmok állapotának romlását okozza.

Hannah hat évvel ezelőtt kereste meg Shane-t emailben. Azután, hogy a fiúról egy dokumentumfilm készült. 2020 szeptemberében házasodtak össze, de az emberek kételkednek abban, hogy képesek lennének intim kapcsolatot létesíteni.

„Azt mondják, hogy képtelen vagyok kielégíteni a páromat. Ez azonban tévedés.” – mondta Shane egy interjúban.

Hannah azt mondta: „Sok megjegyzést kapunk hetero férfiaktól, akik szerint nem fair, hogy Shane-nel vagyok, és inkább velük kellene lennem.” Ezek a megjegyzések azonban odáig fajulnak, hogy a vele szemben elkövetni kívánt cselekmény részleteit is tartalmazzák.

Shane persze aggódik, hogy Hannah idővel talál majd egy „dögösebb” srácot. A lány azonban határozottan állítja, hogy ő élete férfija. Szerinte rengeteg dolog közös bennük. Nagyon élvezi a fiú humorérzékét.

Shane számára csak Hannah van. A családja és az ismerősei tehernek érzik a fiút, az állapota miatt.

xwom11 1643186851.jpg.pagespeed 1 "Az emberek szerint a fogyatékkal élő férjem nem tud kielégíteni! Hatalmasat tévednek..."

Shane világossá tette Hannah-nak, hogy az élete minden területén segítségre van szüksége, és Hannah ezt megértette. 

„Amikor elmesélem, hogy ő a feleségem az emberek álla leesik. Azt mondják: Jajj, de jó neked…”

Hannah ismerősei szerint Shane rossz választás. Sokkal jobb pasit is talált volna magának.

Shane úgy nyilatkozik a hálószobában történő dolgokról:

„Nem pont úgy néz ki mint a filmekben, de meg tudjuk oldani.”

„Az életünk vidám, szórakoztató és kalandokkal teli lesz…” – mondta Shane.

„Életemben először azt érzem, hogy nem vagyok teher. Hannah oda van értem.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!