„Az emberek szerint soha nem lehet belőlem jó anya” – nem értik, hogy miért vállalt be gyereket, ilyen állapotban?!

Megosztás

- Hirdetés -

A házaspárt sokan támadták a döntésük miatt. Az emberek nem értik, hogy miért vállaltak be gyereket úgy, hogy az anyuka ilyen állapotban van. Szerintük teljesen alkalmatlan az anyaságra. Valóban így lenne?

Alyssa és Jimmy nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy internetes társkeresőn. Egyből egymásba szerettek. A párosnak született is egy gyermeke, Luke Charles Higgins.

kep 2022 07 16 083827194 "Az emberek szerint soha nem lehet belőlem jó anya" - nem értik, hogy miért vállalt be gyereket, ilyen állapotban?!

Az anyuka a terhessége alatt rengeteg kritikát kapott. Az emberek szerint ilyen állapotban, mozgássérültként nem biztos, hogy jó ötlet bevállalni egy gyermeket. Nem fog tudni kellőképpen odafigyelni rá, így nem válhat belőle jó anyuka sem.

A nő egy születéskori gerincsérülés következtében bénult le. Egész életében kerekesszékhez van kötve. Ennek ellenére nem egy elveszett nő. Mindent igyekszik megoldani önállóan. Persze, a terhessége alatt nagy segítségére volt a férje. Nélküle biztos nem ment volna.

- Hirdetés -

A páros számára nem volt kérdéses, hogy szülők akarnak lenni. Fogalmuk sincs, hogy miért támadják őket az emberek. Alyssa gyakran tesz közzé posztokat a közösségi oldalain, így nem meglepő, hogy a világ minden tájáról érkező emberek látatlanul, éles szavakkal bírálják őket. Ilyen az internet. Több mint százezren követik őt és elég erős hozzászólásokat kap.

kep 2022 07 16 083817453 "Az emberek szerint soha nem lehet belőlem jó anya" - nem értik, hogy miért vállalt be gyereket, ilyen állapotban?!

Az emberek szerint felelőtlenség bevállalni egy gyereket, ilyen állapotban.

kep 2022 07 16 083801073 "Az emberek szerint soha nem lehet belőlem jó anya" - nem értik, hogy miért vállalt be gyereket, ilyen állapotban?!

“Nem ismernek minket. Nem tudják mire vagyunk képesek. Alyssa egy csodálatos barátnő, menyasszony, feleség és most már anyuka is. Már most a következő gyermeken gondolkodunk. Szeretnénk tovább gyarapítani a családunkat.” – mondta Jimmy

“Nem különösebben foglalkozom a kritikákkal. Néha csak nevetek rajtuk. Nem értem, hogy egyesek miért érzik jobban magukat attól, ha mások felett ítélkezhetnek.” – mondja Alyssa.

- Hirdetés -

Sok nő vágyik arra, hogy anya lehessen, de nem adatik meg nekik a lehetőség. Szervi gondok, egészség, de néha csak nincs meg a megfelelő társ hozzá. Egyeseknek pedig lehetne, de mégsem akarnak. Az alábbi videón úgy tűnik, hogy a páros egy rendes, családi légkört volt képes összehozni a gyerekeik számára.

Az anyai ösztön és szeretet, mindennél erősebb.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!