Az emberek undorító üzeneteket írnak nekik. Nem hiszik el, hogy tényleg szeretik egymást…

Megosztás

- Hirdetés -

Az internet népe nem érti, hogy a kettejük kapcsolata miként alakulhatott ki.

Egy molett nő és egy testépítő. Hogy lehetséges ilyen kombináció? A sportos fiú miért nem inkább egy fitneszmodellt választott maga mellé. Ha eddig nem is volt, most biztosan itt a bizonyíték arra, hogy nem a külső számít….csak a belső.

Évek óta együtt vannak

Valamilyen oknál fogva az emberek azt képzelik, hogy nem lehet olyan párkapcsolatnak jövője, ahol az egyik fél kevésbé vonzó. Bár, itt megjegyeznénk, hogy minden ember szép.

- Hirdetés -

Alicia McCarvell 5 éve él házasságban jóképű, testépítő férjével, Scottal. Valójában a kapcsolatuk ennél sokkal régebb óta tart. Már a középiskolában összejöttek és 15 éve együtt vannak. Ennek ellenére nap mint nap céltáblái a rosszindulatú internetezőknek.

A molett nő és testépítő negatív kommentek hadával szembesül az interneten

A fiatal nőnek több netes profilja is van, különböző oldalakon. Van az instája, TikTokja. Természetesen, mivel nagyon boldog a párjával, ezt rendszeresen meg is osztja az egész világgal. Sokan vannak, akik nem hiszik el, hogy ez egy őszinte szerelem. Mindez csupán a megjelenésük miatt. Alicia enyhén túlsúlyos, míg Scott sportos testalkatú.

„Szegény fickó, minden idejét az edzőteremben tölti, erre kifog egy ilyen feleséget…”

„Te motiválod őt az edzésre, mert ha abbahagyja akkor úgy fog kinézni, mint te”

- Hirdetés -

„Tiszteletlen vagy a férjeddel szemben. Tessék lefogyni…”

Ez csak néhány megjegyzés a sok közül. Ráadásul az enyhébbek. Az emberek már nem képesek hinni az igaz szerelemben? A legtöbb embert tényleg csak a külseje alapján kell megítélni? A molett emberek rosszabbak lennének? Milyen világ ez?

Szerencsére vannak kedvesebb megjegyzések is:

„Egy ideje figyellek Téged és a férjedet. Azt kell mondanom, hogy visszaállítottad a lelki társaimba vetett hitemet. Nem az számít, hogy néz ki valaki…”

- Hirdetés -

Szerintetek ez igaz szerelem lehet?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!